elmusa

Marquesat a l’espera de rival per a la final de la Copa Edicom de Galotxa

Galotxa

Paco Durà / Alfarb-Quart de les Valls.
 
L’equip de Marquesat haurà d’esperar set dies més per saber quin serà el seu rival en la Copa Edicom de galotxa, tot i que la tornada de semifinal entre l’equip del Xiringuito el Xato-Quart i Massalfassar no ha s’ha pogut disputat este cap de setmana a causa de la pluja. Açò ha obligat a ajornar la partida per al proper dissabte, a les 16 hores, al carrer València de Quart de les Valls, on té moltes més probabilitats de passar a la final l’equip visitant, ja que a la canxa de Massalfassar es va imposar 70-20, un resultat prou ample per a la tornada, encara que al carrer de Quart els visitants solen tindre molts problemes i el “miracle” de la remuntada no el descarta ningú al si del club pilotari de Quart.
 
Benja lidera als de Marquesat cap a la final
 
Pel que fa a l’altra semifinal, el Marquesat (Pau, Fernando, Sopetes II i el feridor Benja) s’ha classificat per a la final, després de guanyar a la canxa d’Alfarb davant Beniparrell (Julián, Herrera i Toni), per 70-15; un resultat que reflexa la clara superioritat dels jugadors de Marquesat, que tenien la eliminatòria prou assequible, per haver perdut en l’anada per 70-65. I des del principi es mostraren superiors, conduïts per l’encert de Benja en la ferida, que en eixa canxa genera molts problemes als rivals en el bot. Feria amb la pilota prou forta i “apunxonada”, obligant a Julián que l’haguera de passar amb dificultats i d’aquesta manera, els seus companys aprofitaven per rematar els quinzes. I tots tres estigueren molt encertats, per la qual cosa els de Beniparrell poc pugueren fer. Una vegada més es demostra que el paper del feridor és molt important, segons l’escenari on es jugue.

En acabar, Benja declarava que “estem un altre any en la final i arribem amb la moral alta, ja que ens ha eixit molt bona partida. Ara esperem conèixer el rival de la final on intentarem també guanyar, encara que mai és fàcil i més si tenim enfront equips com Massalfassar o Quart”.
 

Equip d'Ovocity Marquesat. Fotografia CPV Marquesat 
 
En juvenils, Beniparrell i Meliana, finalistes
 
I en juvenils, els finalistes són Beniparrell i Meliana, que han eliminat en semifinals, respectivament, Montserrat i Les Valls-Faura. La final, tan esta com la de primera categoria es jugarà el dia 11 de desembre a la canxa de Borbotó. I la resta de finals d’altres categories es jugaran la vespra. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article