Fem Pilota - Capçalera

La pròxima edició de la Copa Generalitat es jugarà a perxa

Ratlles

PilotaVeu / València.

La Copa Generalitat, competició que juguen els campions de cada modalitat en la categoria amateur de clubs, fa que es juga més de deu anys i sempre s’ha fet a la modalitat de galotxa.

Es jugava a esta modalitat perquè es pensava que era la més idònia i en la qual es podrien adaptar millor tots els jugadors, però excepte en alguns casos, sempre guanyava el club que la seua modalitat predominant era la galotxa i per tal d’intentar fer una competició que unira els clubs, esperit original del torneig, calia reestructurar la competició.

Les assemblees de clubs donaren diferents opcions la temporada passada, que calien ser estudiades per un grup de treball en el qual hi havia un representant de cada modalitat. El divendres passat, finalment, es reunien per tal de decidir com portar avant la Copa Generalitat 2017.

De les diferents opcions barallades queden les següents conclusions principals: es jugarà a perxa (on no hi ha una posició de jugador o pegada específica que dificulte a la resta de modalitats la seua possible adaptació), i amb pilota de badana (o vaqueta si hi ha acord previ entre els equips implicats), ja que és un joc principalment de carrer natural.

La competició té previst disputar-se entre els mesos de gener i febrer, jugant-se els quarts de final entre el 14 i 21 de gener, mentre que les semifinals ho farien el 28 de gener i el 4 de febrer. Les finals quedarien per al cap de setmana de l’11-12 de febrer, encara per determinar el carrer.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article