elmusa

Saps per què al 2003 no es va celebrar l’Individual de raspall?

Sabies Què?

PilotaVeu / València.

Encuriosits després de trobar-nos a l’historial de l’Individual de raspall que l’edició de 2003 no es va disputar, mantinguérem una conversa amb Armando, qui ha sigut quatre vegades subcampió d’aquesta competició i ara és actual vicepresident de raspall.

El jugador ens comentava que “aquell any, després que l’empresa organitzadora els explicara les condicions de joc, els jugadors professionals, decidirem no participar ja que pensaven que allò que ens ofertaven era ridícul. El subcampió s’enduia 500 euros, i ja vam jugar diversos anys per sous molt baixos i aquell any vam decidir negar-se a competir, ja que a més a més les conseqüències físiques després de jugar un mà a mà eren molt notables, i sols podien beneficiar-se així els trinqueters”. També afegia que “sols que es pagara el que s’ha de pagar per les entrades i s’aconseguira algun patrocinador, els sous hagueren sigut molts més justos”. 
 

Armando i Waldo conversen després de la final que l'any següent no es va disputar. Fotografia: Museu de la Pilota El Genovés.

Així mateix, el jugador ens recorda que pocs anys després per poc no es va celebrar el campionat de raspall per equips, ja que les condicions tampoc eren adients. Però finalment, ens comenta “ convenceren els jugadors dient que vindrien nous patrocinadors. Vam jugar, però fórem enganyats perquè eixos diners promesos mai arribaren. Així, per tant, cobràrem la mateixa quantitat per la qual s’havíem negat a jugar”.

Clica a l'enllaç per visualitzar:Historial de Raspall Individual 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article