elmusa

Alejandro i Adrián de Quart, a la conquesta del III Trofeu Mestres de frontó

Frontó

David Sarasol / El Puig.

El divendres, 25 de novembre, tindrà lloc la final del III Trofeu Mestres de frontó Valencià Individual, al frontó municipal José Antonio Montesa, del Puig (Horta Nord).

El club local ha preparat una sèrie d’actes per a aquest dia. A les 19.30h tindrà lloc la presentació de l’escola, al més pur estil NBA. Un espectacle d’imatge, llum i so, amb l’eixida al frontó, d’un en un, dels 36 alumnes amb el nou equipament.

A les 20.30h començarà l’acte de la gran final. Per una banda arriba Adrián III de Quart, que ve d’eliminar l’ídol local, Montesa, i en semifinals el Moro de Massalfassar, recentment finalista de l’autonòmic. Per altra banda arriba Alejandro, l’actual campió del Mestres i de l’autonòmic que, enguany no ha disputat per una lesió al turmell, lesió que l’ha fet arribar justet per a la semifinal dels Mestres, a la qual accedia directament en ser el campió. En la semifinal va superar Adrián II de Museros que, per cert, és l’altre finalista de l’autonòmic.

Així doncs, Alejandro i Adrián de Quart, disputaran la final i alguna cosa més, ja que hi ha un premi econòmic important, un bonic trofeu i la propietat de la boina valenciana. A més a més, hi ha un premi que, tal vegada, els farà més il·lusió encara. Res més que enfrontar-se al jugador de pilota basca Aritz Lasa. Una partida que tindrà lloc el proper 13 de gener de 2017, i que encetarà els actes del 50 aniversari del club local.
 

Adrián de Quart i Moro de Massalfassar durant la semifinal. Fotografia: David Sarasol.

Sens dubte, un club exemplar, que sap treballar pel bé del frontó valencià. I el que és més important, sap autogestionar-se, sense la necessitat de cap ajuda que, tot cal dir-ho, si arriba és benvinguda i aprofitada. De fet, els actes del 50 aniversari de la Penya Pilotaris Amics del Frontó del Puig, que seran presentats en breu, seran finançats per l’Ajuntament del Puig.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article