elmusa

Ondara torna a viure la passió de les llargues amb el I Circuit La Bolata

Ratlles

Era l'any 1888 i Ondara es preparava per viure una gran partida a llargues, un desafiament que es va recordar per molt de temps. El 20 de novembre del 2016, el nostre poble va reviure una partida d'aquesta modalitat en l'àmbit professional, ja que al carrer Llibertat, més conegut com “carrer dels Plorons”, es va disputar una jornada del I Circuit a Llargues La Bolata.

Es van disputar 3 partides i els resultats van ser els següents:

1. Sella 7 - La Vila Joiosa 10

2. València 4 - Benimagrell 10

3. Parcent 10 - Agost 2

La partida més disputada va ser la primera, on vam poder veure un gran enfrontament entre Malia de Sella i Jan de la Vila Joiosa. Finalment, la partida es va decantar per als de la Vila. En les altres dues partides van destacar les figures de Martínez de Benimagrell i Sacha de Parcent. València i Agost no van tindre opcions en cap moment davant de dos equips més experimentats.

A la jornada de llargues d’Ondara va acudir la regidora d'Esports, Mar Chesa, que va destacar la presència d'aquests pobles i d’aquesta modalitat a Ondara després de molt de temps. També va voler donar les gràcies al Club de Pilota d'Ondara per la seua tasca i va animar els xiquets i xiquetes del poble perquè proven un esport, la pilota, que cada vegada té més adeptes entre els més joves.

Aquesta festa de la pilota valenciana es va celebrar precisament durant la Fira de Novembre i va dotar d'un atractiu contingut esportiu la programació del segon cap de setmana de fira.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article