elmusa

Adrián de Museros i Moro de Massalfassar jugaran la final de l'Individual de frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

Este passat cap de setmana es disputaven les partides de tornada de les semifinals, dins del Campionat Autonòmic de Frontó Individual-Trofeu President de la Generalitat, en què Adrián de Museros i Moro de Massalfassar feien valdre el resultat de l’anada, quan ambdós aconseguien un bon avantatge que els donava molta confiança per afrontar les partides de tornada i aconseguien accedir a la final.

D’una banda, Adrián de Museros aconseguia també imposar-se al seu frontó, el de Xest, per un resultat de 27 a 41, que deixa veure el bon estat de forma del de l’Horta Nord, un jugador que pareix que no passen els anys per ell. El seu adversari va ser Adrián de Quart, un jugador que no ha estat en l’edició d’enguany al seu màxim nivell, el que va mostrar el 2014 quan es va proclamar campió.

Quant a l’altra semifinal, protagonitzada per Moro i per Pasqual de la Pobla, ha tingut una lectura pareguda, però, en este cas, ha estat més igualada. Després de guanyar Moro al seu frontó en l’anada, tocava disputar este passat diumenge la tornada al frontó de La Pobla. El brau jugador de Massalfassar aconseguia també imposar-se a Pasqual en el seu frontó, on cap jugador havia aconseguit traure cap punt en esta edició.

Així, ens trobem amb una final inèdita, que protagonitzaran dos jugadors que es coneixen a la perfecció, ja que, a més de ser cosins, han disputat infinitat de partides junts. La final es disputarà el pròxim diumenge 4 de desembre al frontó d'Almussafes.
 

Adrián de Museros i Moro de Massalfassar durant una partida. Fotografia: Museu de la Pilota El Genovés

Pel que fa a la primera categoria, Cervera d’Alaquàs i Christian de Quart seran els protagonistes de la final. Cervera guanyava de manera contundent Juanjo en la semifinal, mentre que Christian guanyava Jose de nou al frontó de Benicarló. Àlex de Vinalesa i Andrés de Bugarra seran els jugadors que disputen la final de segona després de vèncer Octavio i Naharros, respectivament. Ja en tercera, Pepe Valls, jugador de Moixent, disputarà la seua enèsima final, en este cas contra Alejandro de Quart de Poblet.

Respecte a les final entre setmana, la primera d’elles enfrontarà Julio de Vinalesa contra Paco de Meliana. En segona, espera rival Voro de Foios, de l’eliminatòria entre Miguel d’Atzeneta i Rixar de Meliana. Rafa d’Alfara i Fermín de Massalfassar disputaran la final de tercera.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article