El programa ‘Pilota a l’Escola’ comença a rodar

Món Escolar

PilotaVeu / València.

El programa educatiu “Pilota a l’Escola”, que porta endavant la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i que està organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, obri el seu termini d’inscripció el pròxim dia 21 de novembre.

Este projecte està adreçat als alumnes de 4t de Primària dels centres que ho sol·liciten, ja siguen públics, concertats o privats, i es desenvoluparà durant el curs 2016-2017 començant a finals de gener.

Està previst que el programa visite gran part del País de la mà d’un exjugador professional i d’un tècnic qualificat que, amb una sessió d’aproximadament dues hores, explicaran als més joves què és la pilota amb les seues característiques, diferents modalitats, materials, etc.

La preinscripció per als centres educatius es pot realitzar a través de la web www.pilotaescola.es del pròxim dilluns dia 21 fins al 19 de desembre.

El curs passat foren un total de 321 centres educatius els que gaudiren de l’experiència, en què més de 15.000 xiquets i xiquetes van conèixer i practicar la pilota, molts d’ells per primera vegada.

El programa finalitza en una trobada-competició entre tots els centres classificats.  


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article