elmusa

Sabies que un colom va fer guanyar un desafiament a Pizarro?

Sabies Què?

David Sarasol / El Genovés.

Fa uns dies estigueren al Museu de la Pilota els jugadors exprofessionals de l’alt de la Marina, Albert d’Ondara i Feliu i Ramiro de Benissa. Com cada vegada que es reuneixen diferents jugadors, es contaren un fum d’anècdotes, però aquesta ens va parèixer especial.

El fet va tenir lloc durant un desafiament mà a mà de raspall al vell trinquet de Pedreguer en què s’enfrontaven Pizarro i Antoniet de la Granja. El de la Costera guanyava 20 per 5 i val per acabar quan Pizarro va llençar la pilota alta, que semblava que se n’eixia del trinquet, donant-li el triomf a Antoniet. Però, amb mala sort per a un i bona per a l’altre, passaven per allí uns coloms i, a un d’ells li va pegar la pilota, fent que aquesta caiguera, de nou, al trinquet i que s’hagués de continuar la partida.

Això va donar ales, mai millor dit, al jugador de la Marina que, a partir d’eixe moment va remuntar la partida fins guanyar-la.
 

Antoniet de la Granja. Fotografia: Museu de la Pilota El Genovés.
 

Comentaris

M jose Rotgla
2.

Yo crec que aso es un error dels comentaristes, yo com a filla de antoniet el de la granja y en molt de orgull perque monpare va ser un dels bons jugadors de raspall de la seua epoca mai en la vida com a profesional li a pasat aixo que esteu comentat en cap de partida.Y yo ya eu a llegit dos vegades.

Paco Agres
1.

I què li va passar, al colom, ningú ho sap?
Li va fer mal?

Comenta aquest article