elmusa

Adrián de Museros i Moro s’apropen a la final de l'Individual de frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

El passat cap de setmana és va disputar l’anada de les semifinals del campionat Individual de Frontó-Trofeu President de la Generalitat 2016 i els resultats van ser sorprenents, ja que van aconseguir la victòria els dos jugadors que havien arribat a esta ronda com a segons de grup, és a dir, Adrián de Museros i Moro de Massalfassar.

Moro accedí a la semifinal després de quedar per darrere, en la classificació del grup A, d’Adrián de Quart, mentre que el de Museros aconseguí passar de fase darrere de Pasqual de la Pobla, en el grup B.

Per tant, per a les semifinals havien quedat emparellats, d’una banda, els dos Adrián i, per l’altra, Moro i Pasqual. Les dues partides d’anada es van disputar el diumenge pel matí. A Quart, el jugador de casa va caure davant Adrián de Museros amb un marcador de 30 a 41, fet que decanta prou l’eliminatòria cap al de l’Horta Nord.

Per la seua part, Moro va guanyar, al seu frontó, Pasqual de la Pobla; en este cas amb un marcador de 41 a 32. Tot i que ambdós jugadors compten a un avantatge important, no està tot escrit i s’haurà de resoldre quins són els jugadors finalistes en les partides de tornada del pròxim cap de setmana.
 

Adrian de Museros. Foto: FPV

En la primera categoria, Cervera es va imposar en l’anada a Juanjo per 21 a 41. En l’altra semifinal, Christian es va imposar a Senar per 41 a 29.

La segona categoria ens va presentar una semifinal quasi resolta, la que enfrontava Octavio i Álex, qui es va emportar el segon lloc per 17 a 41. En la segona de les semifinals, però, va passar tot el contrari i ha quedat completament oberta després que Andrés guanyara, a domicili, Jesús per 37 a 41.

Les semifinals també estan molt obertes en la tercera categoria. De moment s’han disputat dues partides a Moixent: una l’ha guanyada Alejandro 36 a 41 davant Pedro i, l’altra, Pepe davant Marcelo per 41 a 34.

Resultats de les semifinals que s’han disputat entre setmana:
 
Primera categoria:

Carlos 31 - 41 Paco
Higinio 24 - 41 Julio

Segona categoria:
Zanón 26 - 41 Salva

Tercera categoria:
Manuel 10 - 41 Fermín
Emilio 39 - 41 Rafa


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article