Fem Pilota - Capçalera

Beniparrell, Quart de les Valls, Marquesat i Massalfassar a semifinals de l’Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Beniparrell.
 
Els equips de Beniparrell i el Xiringuito Xato-Quart disputaven la partida més important de la jornada que tancava la lliga de classificació de la Copa Edicom de galotxa. Hi ha hagut repartiment de punts i els dos es classifiquen per a semifinals en el grup A; mentre que en el grup B, seran Marquesat i Massalfassar, com era previsible, els que també passen a la següent ronda.
 
Beniparrell pateix per guanyar Quart, amb Àlex com a destacat
 
Els de Quart anaven sense pressió, perquè ja estaven classificats des de fa una setmana. No tenien el veterà Montesa. I el Xato, Àlex, Juan Antonio i el feridor M. Àngel s’enfrontaven als de Beniparrell, amb Julián, Herrera, Dani i el feridor Toni. I encara que els locals han eixit molt forts i han fet 25-0; els de Quart han sabut reaccionar, fins al punt que el jove mitger Àlex s’ha convertit en el millor de la partida. El Xato també s’ha defès en el bot, malgrat que no és la seua demarcació. I entre tots han posat les coses prou difícils als de Beniparrell, que amb la igualada a 60 tantos, veien que podien perdre fins i tot la classificació, cosa que no ha succeït, encara que s’hagen deixat un punt per als de Quart, ja que han guanyat els locals, 70-60.
 

Equip de Beniparrell. Fotografia: CPV Beniparrell 
 
 A Foios no li ha servit de molt guanyar Les Valls-Faura
 
A Foios es jugava l’altra partida del grup A, que ha sigut dominada pels locals, 70-25, davant Les Valls-Faura. Al principi, els visitants, Llopis, Martín i Sergio, han lluitat, però prompte s’han imposat els locals (Alberto, Gavilà, Eric i el feridor Juanma), que esperaven una hipotètica derrota de Beniparrell, que no s’ha produït, per poder passar de ronda.
 

Alberto i Gavilà del CPV Foios. Fotografia: FPV 
 
Victòria còmoda de Massalfassar davant el cuer Meliana
 
A Massalfassar, la partida ha sigut còmoda per a Jorge, Ximo, el Moro i el feridor Paco, que han guanyat el cuer Meliana (Rubén, Ximo, Raúl i el feridor Miquel), 70-30. No ha sigut necessari, té igual que el Moro es posara al bot. Ha jugat de punter i després en el contrarest sí que ha jugat darrere, però no tota la partida, per evitar alguna remota sorpresa. Este equip era virtual semifinalista, des que dimarts va guanyar a Montserrat la partida que tenien ajornada.
 

Equip de Massalfassar. Fotografia: Paco Durà 
 
Marquesat passa com a líder de grup al guanyar l’Albuixec
 
I el líder del grup B, Marquesat, també ha tingut un desplaçament prou fàcil a Albuixec, davant un equip que ja no tenia cap possibilitat de millorar en la classificació. Ha guanyat Marquesat, 20-70, amb l’equip habitual, Pau, Fernando, Sopetes II i el feridor Benja; contra Soi, Samuel i Samper, més el feridor Carlos.
 

Pau, jugador del Ovocity Marquesat. Fotografia: FPV
 
Classificació:
Grup A
El Xato-Quart, 16 punts.
Beniparrell, 15 punts.
Foios, 14 punts.
Borbotó, 12 punts.
Les Valls-Faura, 3 punts.

Grup B
Marquesat, 19 punts.
Massalfassar, 17 punts.
Montserrat, 16 punts.
Albuixec, 6 punts.
Meliana, 2 punts.
 
Semifinals:
S’enfrontaran els dies 19 i 26 de novembre, Quart-Massalfassar (primer a Massalfassar); i Marquesat-Beniparrell (primer a Beniparrell).


 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article