elmusa

Castell de Castells, el lloc. Diumenge 6 de novembre, el dia. No pots faltar!

Ratlles

Jordi Garcia / Castell de Castells.

El passat dimecres, 2 de novembre, es va produir la presentació de les finals de la XXVII Lliga a Perxa “Trofeu Diputació d’Alacant” al poble de Castell de Castells.

A les 20.00 hores va tindre lloc, al Centre Social, la presentació dels equips finalistes en la present edició de la Lliga a Perxa. La Federació de Pilota Valenciana, mitjançant el comitè de les modalitats a ratlles, enguany han aconseguit la col·laboració de la Diputació d’Alacant. A més, Vicent Molines, el vicepresident de la modalitat, va signar el conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament de Castell de Castells dóna suport econòmic a aquestes finals.

Tot seguit, va prendre la paraula el regidor d’esports, Moisès Romà, qui va donar l’enhorabona als equips finalistes. També va parlar el vicepresident de la Federació, Vicent Molines, qui breument va donar les gràcies al poble de Castells de Castells per donar suport a aquestes finals i, per últim, l’alcalde, Vicent Tomàs, va agrair a la Federació el compromís en pobles com Castells de Castells per portar allí les finals.  A més, va encoratjar les forces de la pilota al poble perquè continuen lluitant per aquest esport, en especial, en la figura de Vicent Romà, l’ànima de la pilota a Castells.
 

Imatge de la presentació. Fotografia: FPV 

Així, es va procedir a la presentació dels equips finalistes: a 3a categoria jugaran el CPV Benifallim i el CPV Relleu. Dos clubs amb dues històries diferents però unides per l’estima per aquest esport i les ganes, uns perquè no es perda la pràctica de la pilota valenciana a la muntanya d’Alacant i els altres que cada dia fan un pas avant quant a rellevància dins del món de la pilota. La partida serà a les 10.00 hores.

Tot seguit, es van presentar als equips finalistes de 2a categoria: el CPV Sella i el CPV Campello. La partida serà a les 12.00 hores i es viurà un duel molt interessant donats els resultats a la fase de lligueta, 10 a 9 per a cada equip jugant com a locals. El CPV Sella i el CPV El Campello compten entre els seus jugadors amb joves amb bones mans que, de segur, ens faran viure una gran partida de pilota. De roig, per Sella, jugaran Adolfo Folgueral “Adolfo III”, Carlos Màs, Bernat Martínez, Adrián Agulló “Adri” i Jordi García “Bouet”. De blau, pel Campello jugaran Guille Durà, Vicente Casanova, Carlos Tendero, Vicente García i Jesús Varó.

Per últim, es van presentar els equips de 1a categoria, on, un any més, i ja van 5 consecutius per al CPV Benimagrell i 4 per al CPV Sella, estaran aquests dos equips en la final de la màxima categoria.

A les 15.30 hores, reviurem el duel dels últims quatre anys, on els de Sella han eixit vencedors sempre, fet que els realça com als grans dominadors de la modalitat; però, els de Benimagrell mai perden l’esperança que enguany serà la bona oportunitat. Els dos equips compten amb un excel·lent planter de jugadors encara que l’equip de Sella, per diferents motius, veurà modificada la seua formació. Per Sella jugaran Jesús Vidal, Quico Jaime, David Fons, Miguel Ivorra i Dani Pérez. Normalment, venien jugant com a titulars els jugadors Dani Cruz “piripi”, però, a causa d’una lesió patida jugant el I Circuit a Llargues “la Bolata”, no podrà estar a la final. L’altra baixa destacable és Jordi Alemany, un dels puntals d’aquest equip, que té partida de professionals al trinquet de Benissa per motius del Torneig de Benissa. Per Benimagrell, jugaran Paco Terol, Juan Rodríguez, Raúl Olcina, Albert Centelles i Jaume Morales “Tato d’Altea”.
Molta sort a tots els equips participants a les finals, felicitacions al poble de Castells de Castells per donar suport a aquest tipus d’iniciatives que fan que modalitats com la Perxa no deixen de practicar-se i, d’aquest forma, vertebren molts dels pobles de les comarques meridionals.
 

Cartell finals XXVII Lliga a Perxa. Fotografia: FPV


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article