elmusa

Una cita amb la història, finals de la XXVII Lliga a Perxa 2016

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Ja tenim definits els equips finalistes de la XXVII Lliga a Perxa “Trofeu Diputació d’Alacant”, i el proper diumenge, 6 de Novembre al poble de Castell de Castells, jugaran per a aconseguir el títol de campions.

Equips finalistes i horari de partides:
3a categoria CPV BENIFALLIM – CPV RELLEU      10.00 hores.
2a categoria CPV SELLA – CPV CAMPELLO           12.00 hores.
1a categoria CPV SELLA – CPV BENIMAGRELL    15.30 hores.

En aquesta edició de la Lliga a Perxa, el comitè de les modalitats a ratlles ha aconseguit el patrocini, igual que fa en les lligues de llargues i palma, de la Diputació d’Alacant, fent que aquest campionat i aquesta modalitat, la Perxa, puga seguir avançant cap a la igualtat amb les altres modalitats practicades a la demarcació.

El proper diumenge el poble de Castell de Castells farà d’amfitrió i posarà a disposició del equips finalistes el Carrer Major on sempre es juga a pilota, perquè els millors jugadors de la modalitat lluiten per aconseguir el títol de campions.

A la màxima categoria reviurem el que es pot considerar com el clàssic dels últims anys. Un any més, i serà el 4t consecutiu, els equips de Sella i Benimagrell es veuran les cares per a esbrinar qui és el millor equip d’aquesta modalitat. Benimagrell compta amb 4 subcampionats (2012, 2013, 2014 i 2015) i Sella amb 8 títols (1986, 1993, 1996, 2007, 2008, 2013, 2014 i 2015) i 5 subcampionats (1994, 1995, 1997, 2005 i 2009). Destacar la figura del bot i la volea de l’equip de Sella, Jesús Vidal i Quico Jaime, ja que tots dos són descendents de dos nissagues dels millors pilotaris que ha donat el poble de Sella, i ara estan revivint les vivències que els seus pares van viure als anys 90.
 

Sergi del CPV Agost colpeja la pilota durant la final. Fotografia: Javier Cid.

A segona categoria seran els equips de Sella i el Campello els qui jugaran pel títol de campió. Els dos equips compten amb un planter de jugadors prou joves. Per part del Campello destaca Guille, un esquerrà al bot, a més del veterà jugador d’Alcoleja, Vicent Casanova qui també té moltes finals viscudes. Per Sella destaca l’alt rendiment del jugador Adolfo Folgueral, Adolfo III, qui està aconseguint realitzar una gran lliga rendint a molt alt nivell i que formarà dupla a la Perxa amb Carlos Mas. A més, són quintos i molt amics,  cosa que fa que aquesta siga una final especial.

A tercera categoria viurem un duel inèdit. Per primera vegada el CPV Relleu jugarà una final aquesta modalitat. L’altre equip finalista és un clàssic de la Perxa, el CPV Benifallim, el qual compta amb una de les “alma mater” de la Perxa. Quelo de Benifallim, qui durant alguns anys va estar lluitant perquè aquesta modalitat no es deixara de practicar als pobles de la muntanya d’Alacant, a més de ser un dels millors feridors de la història del Club de Benifallim.
 

Partida de tornada de la semifinal de 3ª de Perxa entre CPV Relleu i CPV Benimantell. Fotografia: CPV Relleu.

Així tot, només convidar-vos a visitar el diumenge 6 de novembre el poble de Castell de castells que rebrà la XXVII edició de les finals de la lliga a perxa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article