Fem Pilota - Capçalera

La Copa Edicom de galotxa al roig viu

Galotxa

Paco Durà / Alfarb.
 
La copa Edicom de galotxa s’acosta a les semifinals i encara resten per decidir tres de les quatre places que es disputaran el dret d’estar en la final de primera categoria. De moment, l’equip El Xiringuito Xato-Quart està ja classificat, després dels resultats de la novena jornada. Tot i que descansava, l’equip de Quart està virtualment en semifinals, ja que l’ha afavorit el resultat de la partida entre Borbotó i Foios i és que aquest darrer equip té ja molt més limitades les possibilitats d’estar en semifinals, pel que fa al grup A. Mentre, en el grup B, l’equip del Marquesat s’ha situat com a líder en guanyar Montserrat, equip que s’ho jugarà tot contra Massalfassar en la partida que tenen ajornada tots dos equips i que està previst que es jugue el proper dimarts, dia 1 de novembre.
 
Beniparrell guanya a domicili i s’apropa a la classificació
 
En la canxa de Faura, l’equip de Beniparrell (Julián, Herrera, el juvenil Sergio i el feridor Toni) s’han imposat a domicili, 25-70. L’equip de Les Valls-Faura tenia la baixa de Llopis, que sol jugar al bot. Han jugat Sergio, Martín i Juanba, que també ha substituït Quico. Els de l’Horta Sud han sigut superiors des del principi i han fet 20-5. Després hi ha hagut una reacció dels locals, que han conseguit igualar-se a 20 tantos. Però a partir d’aquest moment la partida ha anat decantant-se cap a la mà dels visitants, un equip molt més compacte, ja que la baixa de Llopis s’ha notat molt. Amb la victòria, el Beniparrell encara té opcions de passar a semifinals si aconsegueix els tres punts en la pròxima partida, última de la lligueta, que jugarà en la seua canxa contra Quart.
 

Herrera del CPV Beniparrell. Fotografia: Paco Durà.
 
Borbotó derrota Foios, que perd moltes opcions
 
Per la seua part, Borboto, amb Adrià, Enrique i Castelló, ha tingut una actuació molt encertada. I en una partida prou renyida, però en la qual els jocs quasi sempre queien de part dels locals, s’ha imposat Foios 60-15, un resultat massa alt per als mèrits dels visitants. Per Foios jugaven Alberto, Gavilà, Erik i el feridor Juanma, que han lluitat molt, però unes vegades perquè no tenien sort i d’altres perquè els de Foios ho entraven tot, la veritat és que han patit una forta derrota, que els podria costar la classificació.
 

Castelló del CPV Borbotó. Fotografia: Paco Durà.
 
El Marquesat s’imposa a Montserrat i li lleva el lloc de líder del grup B
 
En el grup B, la partida més important enfrontava el Marquesat i Montserrat i l’han guanyada els locals 70-50, per la qual cosa s’han repartit els punts i es queden empatats al front de la classificació, si bé el tanteig particular es favorable als de Marquesat. Jugaven pels de casa Pau, Fernando, Sopetes II i el feridor Benja. I per Montserrat, Óscar, Carlos, Fede (Luis) i el feridor Añó. La pugna ha estat prou renyida fins als 40 o 45 tantos. A partir d’ací els de Marquesat, amb Pau molt més encertat que al principi, han aconseguit trencar un parell de jocs des del rest i s’han fet amb la partida, encara que han cedit un punt.
 

Benja, del CPV Marquesat, ferint. Fotografia: Miquel Navarro.

Meliana aconsegueix la primera victòria a costa d’Albuixec
 
I pel que fa a la partida entre els dos equips de l’Horta Nord, Meliana i Albuixec, la victòria ha sigut per als de Meliana per un resultat de 70-60. Ha sigut la primera partida que han guanyat fins ara, fruit que Rubén, Ximo i Raúl, amb el feridor Vicent, han estat bé. I en les files d’Albuixec, es deixava sentir la baixa de Samper. Han jugat Soi, Samper i dos juvenils, que es s’alternaven de punters, a més del feridor Carlos.
 
 
Classificació:

Grup A
El Xato-Quart de les Valls, 15 punts.
Beniparrell, 13 punts.
Foios, 11 punts.
Borbotó, 12 punts.
Les Valls-Faura, 3 punts.
 
Grup B
El Marquesat, 16 punts.
Montserrat, 16 punts.
Massalfassar, 11 punts.  
Albuixec, 6 punts.
Meliana, 2 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article