Fem Pilota - Capçalera

A un pas de les finals de la Lliga a Perxa

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

L’anada de les semifinals de la XXVII Lliga a Perxa ens ha deixat alguna sorpresa però, quasi amb tota seguretat, la reedició de la final dels últims tres anys a 1a categoria.

A la màxima categoria, els enfrontaments d’anada de les semifinals ens han deixat el mateix resultat. El CPV Agost rebia el CPV Sella. Els locals, després d’una gran remuntada a la fase de lligueta no han pogut aguantar la gran espenta del  líder de la categoria i del màxim aspirant al títol. El resultat ha estat de 2 a 10 per als visitants, posant peu i mig en la final que es jugarà el primer diumenge de novembre, dia 06.
 

De roig CPV Agost i de blau CPV Sella. Fotografia: CPV Sella 

L’altra partida de semifinals enfrontava el CPV Benimagrell  i el CPV Benasau, amb el mateix resultat que l’altra semifinal, Benimagrell ha dominat la partida fins aconseguir la victòria per 10 a 2. Així i tot, donades les fortaleses que l’equip de Benasau mostra quan juga en el seu carrer, caldria assegurar el pas a la final per poder reeditar la final dels últims tres anys.

A la 2a categoria, ja tenim la final configurada després de les victòries dels equips del CPV el Campello i el CPV Sella. Els de Sella van guanyar amb una partida molt seriosa i contundent al CPV Crevillent, que tot i tindre molt bones mans no van poder fer res davant el bou que va ser l’equip local. El CPV Campello van demostrar que, amb Guille al bot i com a revolució de la lliga, i Vicent d’Alcoleja, com al veterà de l’equip, són uns ferms candidats al títol de campions. Per a accedir a la final han hagut de guanyar el CPV Llíber per 5 a 10, tot i comptar els locals amb l’estrella de la categoria, Santi Ferrer.
 

Equip del CPV Sella. Fotografia: CPV Sella 

Així tot, el dia 6 de Novembre al poble de Castells de Castells, a les 12.00 hores jugaran la final de 2a categoria els CPV Sella i el CPV EL Campello

A 3ª categoria hem viscut una anada de les semifinals amb sorpreses. Per un costat van jugar el CPV Benimantell contra el CPV Relleu. Els visitants contaven totes les partides jugades contra els locals per perdudes durant la fase de grups, i a més a més, amb contundència. Però estem en semifinals i es ací on cal traure les virtuts i fer-se forts, i així és que la partida ha estat molt lluitada i renyida fins arribar a la victòria del CPV Benimantell per 10 a 9. Deixant totes les possibilitats obertes per a la disputa de la tornada, la setmana que ve al poble de Relleu. L’altra partida enfrontava el líder de la lliga, CPV Benifallim, i el quart classificat, CPV Sella. La partida es va jugar a la plaça Major de Sella, i una vegada més va ser testimoni d’una gran partida de pilota per part dels locals. Sella va realitzar una molt bona partida i mostra d’allò és el resultat, 10 a 4 per als locals que, així i tot no els fa confiar-se de cara a la tornada al carrer de Benifallim. Localitat arrelada aquesta modalitat, la Perxa, i que durant molts anys ha estat un fortí inexpugnable.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article