elmusa

La categoria especial de l’individual de frontó ja coneix els semifinalistes

Frontó

PilotaVeu / València.

El Trofeu President de la Generalitat de frontó valencià arriba a la seua fase decisiva.

En la categoria especial, es classifiquen, del grup A, Adrián de Quart com a líder i Moro de Massalfassar com a segon classificat. Pel que fa al grup B, encara queda una jornada per tancar les partides regulars, però els llocs capdavanters ja estan decidits. En primera posició es classificarà Pasqual de la Pobla i en segon lloc, Adrián de Museros.

Els encreuaments pronostiquen unes partides molt disputades. Per una banda, jugaran Adrián de Quart contra Adrián de Museros i, per l’altra, Pasqual de la Pobla s’enfrontarà a Moro.

En primera categoria, es classificarà Vicent Cervera del grup A, mentre que la segona posició se la disputaran Christian de Quart i Robert de Beniparrell en l´última jornada. Del grup B també es troba ja classificat Jose Senar i l’altra plaça de semifinals es coneixerà en l’última jornada de la fase de grups. Ara mateix, el millor posicionat és Juanjo de Tavernes de la Valldigna.

En segona categoria està classificat per a semifinals Naharros del grup A, i Alex i Edu del grup B, tot i que encara s’ha de decidir en quina posició passen a la ronda següent.

En tercera categoria jugaran les semifinals Alejandro i Pepe de Canals del grup B i Pedro de Moixent del grup A, on encara falta per conèixer el segon classificat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article