Fem Pilota - Capçalera

Borbotó i Les Valls-Faura poden ser àrbitres al tram final de l’Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Borbotó.
 
Els equips de Borbotó i Les Valls-Faura poden convertir-se en àrbitres del grup A de la Copa Edicom de galotxa. En aquesta jornada, Borbotó ha guanyat el líder, el Xiringuito el Xato-Quart, sumant els tres punts. I en la propera jornada rebrà el Foios, segon classificat; per tant, si guanyara també Foios, podria fins i tot passar-lo. El mateix podem dir de Les Valls-Faura, que han de mesurar-se amb el Beniparrell, tercer classificat, en la propera jornada i també podria incidir el resultat en la classificació. Mentrestant, els dos grups es queden quasi igual que en la propera jornada, ja que, en el grup B, la partida entre Montserrat i Massalfassar ha sigut ajornada per la pluja i es disputarà el dia 1 de novembre.
 
El líder del Grup A, Quart, es queda a un punt de la classificació
 
A la canxa de Borbotó, l’equip local format per Adrià, Enric i Castelló han superat el Xiringuito el Xato-Quart (Montesa, Xato, Juan Antonio i el feridor Miguel Àngel) per 70-45, un resultat que dóna els tres punts als de la pedania. Mentrestant, els jugadors visitants, Montesa i el Xato, es lamentaven que “no hem aprofitat jugades bones per haver guanyat un parell de jocs més i almenys haguérem sumat un punt i tindríem la classificació per a semifinals assegurada. Aixi que caldrà esperar a veure què fem en la visita a Beniparrell”. Això será dins de dues jornades, perquè en la pròxima l’equip de Quart ha de descansar.
 

Equip de Borbotó. Fotografia: Paco Durà 
 
Foios es desunfla i Beniparrell millora la seua posició en la taula
 
En l’altra partida del grup, Beniparrell (Julián, Herrera i Toni) ha guanyat Foios (Alberto, Gavilà, Erik i el feridor Juanma) per 70-35, un resultat que reflexa la clara superioritat dels de l’Horta Sud. Els visitants han plantat cara al principi però, a partir dels 30 i 35 tants, han minvat molt el seu rendiment i els de Beniparrell han dominat sense problemes. Açò fa que sumen els tres punts i estiguen només a un punt del Foios amb moltes possibilitats de passar a semifinals.
 

Herrera, jugador del CPV Beniparrell. Fotografia: Paco Durà 
 
Marquesat derrota Meliana, 70-20, en una partida molt bona dels locals
 
En el grup B només s’ha jugat una partida, la de Marquesat-Meliana, perquè la de Montserrat-Massalfassar ha sigut ajornada per la pluja i es jugarà el proper dia 1 de novembre, festa de Tot Sants. El Marquesat, amb Pau, Fernando, Sopetes II i el feridor Benja, han sigut superiors als de Meliana (Rubén, Ximo i Jesús) i han vençut 70-20. Els guanyadors han dominat des del principi la partida, si bé hi ha hagut jocs prou disputats, però que sempre acabaven sent per als locals, donada la feblesa dels visitants. Pau i Fernando han sigut els millors, amb una actuació molt bona.
 

Pau, jugador del Ovocity Marquesat. Fotografia: FPV 
 
Classificació:

Grup A.

El Xato-Quart, 15 punts.
Foios, 11 punts.
Beniparrell, 10 punts.
Borbotó, 9 punts.
Les Valls, 3 punts. 
 
Grup B.
Montserrat, 15 punts.
Marquesat, 14 punts.
Massalfassar, 11 punts.  
Albuixec, 5 punts.
Meliana, 0 punts.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article