elmusa

La baixa de Fran provoca el pas directe d’Adrián i Moro a semifinals de l'Individual

Frontó

PilotaVeu / València.

La baixa de Fran de Quartell, que ha hagut de ser intervingut quirúrgicament, propicia que al grup A només queden dos jugadors, Adrián de Quart i Javi Moro, que passen directament a semifinals. És ben cert que els dos jugadors partien com a favorits a aquest grup i que els pronòstics s’han complit, però de forma prematura.
Així, Adrián de Quart jugarà contra el segon del grup B, mentre que Moro s’enfrontarà amb el líder del grup B. De moment, i apunta a ser definitiu per l’avantatge que porten, Pasqual de la Pobla serà el líder de grup mentre que Adrián de Museros serà el segon. Pasqual ja està classificat per a semifinals i només falta veure si ho farà com a primer de grup,  per a la qual cosa només li faltaria sumar un punt en les dues partides restants. Per la seua part, Adrián de Museros també necessitaria només un punt per a assegurar-se la segona posició.

Aquesta setmana en aquesta categoria especial, Pasqual de La Pobla rebrà a Dani d’Alginet, mentre que Adrián de Museros jugarà a casa contra Ximo d’Almenara.

En la primera categoria, s’anuncien aquestes partides. En el grup A, Vicente Ortiz contra Jose de Moixent i Christian contra Roberto. I, en el grup B, Jose Senar contra Juanjo.

Ja en segona categoria aquesta setmana jugaran, al grup A, Alfredo contra Edu, en lluita per la segona posició i Octavio contra Jesús, el líder sòlid d’aquest grup. Al grup B, s’anuncia la partida entre Edu i Alex, en un grup molt més igualat en el qual empaten Alex i Andrés en primera posició.

Al grup A de la tercera categoria, Marcelo és primer i en aquesta jornada tindrà descans. A més,  es disputarà la partida entre Pedro i Vicent. Al grup B, Pepe rebrà la visita de Xavi mentre que Paco es desplaçarà a Quart per a jugar contra Alejandro.

Per a més informació, feu clic ací. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article