Fem Pilota - Capçalera

Parcent cau en semifinals i el Baarsode s'alça amb el campionat després d'una polèmica classificació

Parcent cau eliminat a les semifinals i els belgues del Baarsode s'alcen amb el campionat després d'una polèmica classificació

Ratlles

Dimas Kruithof / Donòstia.

Al llarg del matí, s'ha celebrat a l'esplanada de Sagües (Donostia) la fase final de la VI edició de la Champions de Llargues. La primera semifinal del matí enfrontava Berlikum (Països Baixos) i Belgium Yought (Bèlgica). Els neerlandesos no han donat cap opció als joves belgues i han dominat la partida de principi a fi. Finalment, el resultat ha sigut de 8 a 1.

El plat fort d'aquesta fase era la segona semifinal entre Parcent (el País Valencià) i Baarsode (Bèlgica), que ha durat més de 2 hores. La partida ha començat amb un primer joc dominat pels belgues i en què els de Parcent encara no havien entrat en partida, però a partir d'aquest joc han sabut reaccionar i han guanyat dos jocs seguits. A partir d'ací han anat alternant-se els jocs, fins arribar al 4-4.

Els de Parcent estaven desenvolupant un gran nivell de joc, capitanejats per Àngel i Jan, que estaven fent una banca molt segura. Amb el marcador igualat a 4, els valencians no han sabut aprofitar el val-15 que tenien i Baasrode s'ha posat 4-5, deixant l'equip de Parcent un poc tocat. En aquest moment, els belgues han sabut fer-se amb la situació i han rematat la partida amb un resultat final de 4-8.
 

Els equips de Baarsode i Parcent abans de començar la semifinal. Fotografia: Dimas Kruithof.

La final, com que la partida anterior s'ha fet més llarga del que s'esperava, els organitzadors han pres la decisió que es jugara a 6 jocs. El resultat ha sigut de 6-3 i els belgues de l'equip Baasrode han quedat campions amb la polèmica de la utilització de materials no reglamentaris sota la "txapela".
 

El conseller Marzà, el director general d'esports, Josep Miquel Moya i el president de la FPV, Daniel Sanjuán junt a dirigents bascos. Fotografia: EEPF.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article