Fem Pilota - Capçalera

Montserrat i Quart de les Valls més líders de l’Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Massalfassar-Faura.
 
L’equip de Massalfassar, després de recuperar el seu millor jugador, el Moro, s’ha igualat a punts amb el de Marquesat, en el grup B, i després de la seua victòria del cap de setmana encara té aspiracions de poder classificar-se per a semifinals, cosa que podria aconseguir si guanya Montserrat la propera jornada, objectiu que no serà gens fàcil per als de l’Horta Nord. Aquests dos equips i el Marquesat s’han de disputar dos llocs per a la següent fase.
 
A més a més, el triomf del Xiringuito el Xato-Quart en la canxa de Faura reforça la seua posició en el primer lloc de la taula del grup A i li facilita el pas a les semifinals, cosa que té molt a prop quan encara falten tres jornades per disputar-se. Mentrestant, Foios, que descansava en aquesta jornada, continua segon en la taula, seguit per Beniparrell, que aspira també a estar entre el dos primers.
 
Massalfassar quasi la fa sabatera a Albuixec
 
En la canxa de Massalfassar, l’equip local format per el Moro, Ximo, Jorge i el feridor Paco ha dominat, 70-5, sense cap problema el d’Albuixec (Soi, Samuel i Carlos), que continua en el quart lloc de la taula sense massa aspiracions ja de classificar-se. Els de Massalfassar, que ja es nota que estan a ple rendiment després que el Moro s’haja recuperat de la lesió al muscle, han dominat fàcilment un equip també minvat per la baixa de Samper, qui està lesionat, circumstància que els deixa sense massa força ni moral. El resultat (quasi l’han fet sabatera) expressa la diferència de forces.
 

Equip CPV Massalfassar. Fotografia: Paco Durà 
 
Montserrat s’imposa a Meliana en una partida poc vistosa
 
I en l’altra partida del grup B, Montserrat (Óscar, Carlos, Fede i el feridor Añó) ha vençut el cuer Meliana 70-35. Una partida que ha transcorregut sense massa lluita, ja que els jugadors locals s’enduien els jocs de forma prou ràpida, per la qual cosa la pugna no ha sigut molt vistosa.  Els de Montserrat es mantenen al front de la taula i tenen darrere Marquesat i Massalfassar.
 

Equip CPV Montserrat. Fotografia: CPV Montserrat
 
Xiringuito el Xato-Quart s’emporta els tres punts de Faura
 
En la canxa de Faura, es disputava el derbi comarcal entre Les Valls-Faura i el Xiringuito el Xato-Quart, una partida que ha portat prou seguidors de Quart que no es volien perdre un encontre en el qual els visitants oferien la novetat de veure al jove Àlex fent el bot, mentre el veterà Montesa jugava davant i en els jocs de contrarrest se situava darrere pel seu millor domini del rebot. A més, jugava al mig el Xato i, de feridor, Miguel Àngel. Enfront, Llopis, Sergio i Quico, un trio que s’ha batut amb molta energia, liderat sempre per l’espenta de Llopis i Sergio. Però els de Quart han tingut èxit en el canvi, ja que el jove Àlex, després de superar els dubtes inicials, ha reaccionat molt bé i ha millorar molt a mesura que avançava la partida. El Xato ha lluitat molt, però ha tingut molts problemes per fer el quinze, ja que no amagava les pilotes i els rivals les tornaven. Montesa ha complit amb molta veterania i classe davant i en la recta final s’han apoderat per 70-45, després d’anar sempre un joc o dos per davant. Un resultat que donava el tres punts als guanyadors i que assegurava la seua plaça de líder.
 

De blanc CPV Quart de les Valls i de roig l'equip de CPV Faura. Fotografia: Paco Durà 
 
Beniparrell supera un Borbotó que jugava amb dos juvenils
 
Per últim, en la canxa de Beniparrell, l’equip local, format per Julián, Herrera i Toni, han guanyat Borbotó (Adrià, Castelló, Salva i el feridor Iván), que comptava amb la baixa del mitger Enric deguda a les festes de la pedania, que s’acabaven aquest dissabte. Aquest fet obligava els visitants a jugar amb els juvenils Salva i Iván. La partida no ha tingut massa història i els de l’Horta Sud han guanyat 70-35, quedant-se amb els tres punts i apurant les seues aspiracions de poder arribar a una de les dos places que donen dret a estar en semifinals.
 
Classificació:
 
Grup A:
El Xato-Quart, 15 punts.
Foios, 11 punts.
Beniparrell, 7 punts.
Borbotó, 6 punts.
Les Valls-Faura, 3 punts.
 
Grup B:
Montserrat, 15 punts.
Marquesat, 11 punts.
Massalfassar, 11 punts.
Albuixec, 5 punts.
Meliana, 0 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article