Fem Pilota - Capçalera

Moro i Adrián es juguen el liderat del grup A de l'Individual de Frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

Aquest cap de setmana es disputa la quarta jornada del Trofeu President de la Generalitat de l’Individual de frontó individual, on destaca la partida del grup A en categoria especial en la qual s’enfronten, a Massalfassar, el jugador local Javi “Moro” i Adrián de Quart, que es juguen el liderat del grup. Aquest grup, amb la baixa d’Enrique, només tindrà una partida per jornada i, per tant, descansarà, en aquesta ocasió, Fran de Quartell.

Pel que fa al grup B, Ximo d’Almenara i Pasqual de La Pobla es veuran les cares aquest divendres a partir de les 20 hores al frontó de La Plana Baixa. La partida que tanca la jornada es disputarà diumenge a partir de les 11 hores al frontó d’Almussafes i enfrontarà Dani i Adrián de Museros en un grup que, de moment, lidera Pasqual.

En la primera categoria, els dos grups de competició estan dominats per Vicent Cervera i Jose Senar. En allò referent al grup A, Cervera rebrà Christian i Rober jugarà a casa contra Vicente Ortiz. Pel que fa al B, Senar jugarà contra Iván mentre que Juanjo rebrà Cristian.

Les categories d’entre setmana continuen la seua marxa i Higinio de Massalfassar i a Julio de Vinalesa segueixen com a líders provisionals de la classificació.
 

Adrián de Quart es jugarà el lideratge amb Moro. Fotografia: Juan Rodrigo Legua.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article