elmusa

I Circuit a llargues “La Bolata”, va de bo!

Ratlles

Jordi Garcia / Alacant.

El passat dissabte, 8 d’Octubre, va tindre lloc al saló blau de l’Ajuntament d’Alacant la presentació del I Circuit a Llargues “La Bolata” on participaran els millors equips de la modalitat.

L’acte va estar presentat per Eva Montesinos, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Alacant, també va tindre la paraula en Vicent Molines, vicepresident de la FPV, que va explicar el format de competició que seguirà aquest innovador campionat, serà mitjançant seus, jugant-se tres partides a cada poble/seu, Relleu, Callosa, Xaló, Poble Nou i Ondara, on els millors equips i jugadors de la modalitat intentaran fer-se amb la victòria. Les semifinals es disputaran al poble d’Orba i tancarà el campionat la gran final que es jugarà a la ciutat d’Alacant. Tot seguit va tindre la paraula el gerent de l’empresa col·laboradora, Berto Perelló, qui va mostrar la seua total disposició a seguir col·laborant amb la pilota valenciana ja que es un gran amant del nostre esport, més si cap, donada la gran afició i bon jugador que va ser el seu pare.

Per últim, va tancar l’acte en Natxo Bellido, regidor de presidència, qui va agrair el nou camí que tant Federació com Ajuntament i món de la pilota a la ciutat d’Alacant acaben de començar, ja que en paraules del regidor, “ha estat un dia històric per a la ciutat d’Alacant amb el retrobament de la pilota valenciana als seus carrers i, que com a senya d’identitat de tots els valencians fem tot el possible perquè torne la pràctica del nostre esport”. A més també va fer al·lusió al somni compartit per molts dels allí present de que en un futur no molt llunyà la capital de la demarcació tinga un trinquet on poder practicar l’esport de la pilota valenciana.
 

Cartell del torneig. Fotografia: FPV.

En l’acte es van presentar tots els equips participants en aquesta primera edició del Circuit a Llargues La Bolata’, que són CPV Parcent, CPV Benimagrell, CPV Sella, CPV València, CPV La Vilajoiosa i CPV Agost. També es van presentar els jugadors que conformaran cada equip. Cal destacar que per a la disputa d’aquest campionat molts dels equips participants s’han reforçat de cara a poder oferir el màxim nivell possible i fer-se amb la victòria i el suculent premi de 2.000€ per al campió. Equips com CPV Sella comptaran amb Màlia de Vall Laguar al traure; amb el CPV Benimagrell jugarà Jose Martínez del Campello amb un palmarès de 10 campionats de la Lliga a Llargues, 2 campionats del món a llargues amb la selecció i 2 títols europeus;amb el CPV la Vila Joiosa jugaran Jan i Marc Giner de Murla, pare i fill que formen una dupla, al traure i al rest, espectacular. Més són els equips que s’han reforçat fent mostra del gran interès que aquest campionat ha despertat.

Per últim es va realitzar el sorteig per vore quin ordre es seguirà en la participació del campionat, i es va donar pas a la partida d’exhibició de pilota valenciana que es va jugar al carrer Major d’Alacant a la modalitat de palma entre el CPV Agost i el CPV Sella per commemorar la diada del 9 d’Octubre.
 

El CPV Sella i el CPV Agost van jugar una partida d'exhibició per la Diada. Fotografia: FPV.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article