Fem Pilota - Capçalera

Els equips de Montserrat i Quart tornen a liderar la Copa Edicom de galotxa

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls-Albuixec
 
La lliga de la primera fase de la Copa Edicom de galotxa es posa cada vegada més emocionant. En la sisena jornada, una de les partides clau es disputava al carrer natural de Quart de les Valls, on l’equip local s’ha imposat al de Foios i, de pas li ha llevat el cap de la classificació en el grup A. Mentre que en el grup B, la partida més decisiva es jugava a la canxa d’Albuixec, on el Lanzadera-Montserrat s’ha endut el tres punts i també passa a ser líder en solitari del grup, per davant de Marquesat, encara que la diferència de punts és poca en els dos grups.
 
Montserrat s’emporta els punts d’Albuixec amb Óscar com a destacat
 
A la canxa d’Albuixec, l’equip de l’Horta Nord ha perdut a casa, potser, una de les poques possibilitats que li resten per poder optar a un dels dos llocs capdavanters del grup que donen la classificació per a semifinals. Samper, Samuel, Joan i el feridor Carlos no han pogut amb la formació de Lanzadera-Montserrat (Óscar, Carlos, Fede i el feridor Añó), que s’han emportat els tres punts, en guanyar la partida per 45-70. Els visitants han tingut des del principi una actuació molt encertada, liderats per Óscar, un jove de 18 anys que ha jugat la seua millor partida per Montserrat. Ha tirat moltes pilotes a la graderia, tant des del bot com des del rebot del rest. Junt a ell, també han rendit la resta de jugadors, mentre que els locals, que han reaccionat quan ja perdien per un parcial de 40-15, no han tingut el millor dia i encara que s’han aproximat 35-40, no han pogut remuntar i s’han quedat a un joc d’aconseguir almenys un punt.
 

Óscar de Montserrat. Fotografia: CPV Montserrat
 
Marquesat i Massalfassar es reparteixen els punts en partida emocionant

I l’altra partida del grup B es jugava a la canxa d’Alfarb, on l’equip d’Ovocity-Marquesat s’ha imposat al de Massalfassar per 70-60, un resultat molt ajustat, que dóna dos punts als de casa i un punt als visitants, la qual cosa fa que Marquesat es veja fora del primer lloc de la taula que compartia amb Montserrat. Per Marquesat jugaven Pau, Sopetes II, Fernando i el feridor Benja. I per Massalfassar, el Moro, Ximo, Jorge i el feridor Paco. Estos han estat a punt de fer la gran remuntada, ja que havien començat fluixos i els de Marquesat s’havien avançat 60-20. Un parcial que feia pensar en una victòria fàcil per als locals. Però els de l’Horta Nord han reaccionat i han estat a punt d’igualar i disputar el triomf, amb el parcial de 65-60, cosa que no s’ha produït per molt poc.
 

Sopetes II i Benja del Marquesat. Fotografia: Dani Arnau 
 
Quart s’imposa a Foios i li arrabassa el liderat del grup A
 
En el grup B, la partida entre Xiringuito el Xato-Quart i Foios era decisiva per vore qui dels dos es posava de líder. En esta ocasió els tres punts han sigut per als de Quart, que han fet bona la seua condició de locals i s’han aferrat a jugar com saben en el seu carrer natural, on els visitants sempre troben dificultats per a defensar-se. Montesa, el Xato, Juan Antonio i el feridor Berbis han anat sempre per davant d’Alberto, Gavilà, Erik i el feridor Juanma i la victòria per als de casa per 70-35, els donava els tres punts i així tornaven a tindre, de forma momentània, el cap de la taula del grup. Cal destacar l’actuació dels mitgers, Xato i Gavilà, i també el feridor local, Berbis, que ha sigut decisiu, aconseguint cada joc dos i tres quinzes, cosa que per al feridor visitant és molt difícil. La resta de jugadors han estat prou bé. Montesa i Juan Antonio han complit. Igual que Erik i Alberto, encara que este ha tingut més problemes amb el carrer.
 

Equips de Quart de les Valls i Foios. Fotografia: Paco Durà
 
Classificació:
 
Grup A.
Quart de les Valls, 12 punts.
Foios, 11 punts.
Borbotó, 6 punts.
Beniparrell, 4 punts.
Les Valls-Faura, 3 punts.
En esta jornada descansava Beniparrell.

Grup B.
Montserrat, 12 punts.
Marquesat, 11 punts.
Massalfassar, 8 punts.
Albuixec, 5 punts.
Meliana, 0 punts.
En esta jornada descansava Meliana.

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article