elmusa

Sabies que Sergio, abans de ser campió de raspall, ho va ser d'escala i corda?

Sergio del Genovés, abans de ser campió de la lliga professional de raspall, va ser campió sub-18 individual d’escala i corda

Sabies Què?

David Sarasol / El Genovés. 

Sergio Navarro Masip, més conegut per Sergio al món professional del raspall, va iniciar-se, com tots els xiquets de l’escola municipal del Genovés, en la modalitat de raspall.

De fet, va guanyar totes les competicions dels JECV de raspall en companyia de Carlos Sanchis que, actualment, es dedica a l’escala i corda professional.

Amb només 17 anys, després d’haver-se dedicat al raspall fins als 16, va donar el bot a l’escala i corda i va guanyar el campionat individual sub-18 d’aquesta modalitat. Ho va fer contra Carlos de Petrer al trinquet de la Politècnica.

L’any següent participà en la lliga Caixa Popular d’escala i corda per a promeses i va quedar subcampió.
 

Sergio en el Caixa Popular Promeses. Fotografia: Museu de la Pilota del Genovés

El 2009 va guanyar la lliga Caixa Popular amb Monrabal II de Vilamarxant i Christian del Genovés davant Santi II de Silla, Víctor II de Meliana i Jose de Calles, al trinquet del Genovés. Aquest mateix any, jugant amb el club del Genovés, guanyava l’autonòmic d’escala i corda, en  equip amb Panete, Pasqualito II i Julio.

El 2011 també va quedar subcampió de la lliga Caixa Popular d’escala i corda amb Pere de Pedreguer (actual campió de la lliga professional) i Carlos II del Genovés (company en les categories inferiors).

En veure que no tenia continuïtat en l’escala i corda professional, va tornar al raspall, d’on havia eixit i, en poc de temps, es va fer un nom a la nòmina professional, de manera que va aconseguir guanyar-la el 2015. Ho va fer representant el seu poble amb Alberto d’Aielo de Rugat i Roberto d’Alzira, al trinquet de Piles, davant Guille d’Alzira, Moro d’Alcàntera i Tonet IV del Genovés.

A més a més, també ha format part de la Selecció Valenciana de Pilota.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article