elmusa

Adrián de Quart i Pasqual de la Pobla posen la directa

Frontó

PilotaVeu / València.

El Trofeu President de la Generalitat Valenciana de frontó individual està a les portes de l’equador de la lligueta de fase regular de la màxima categoria, l’especial. Una setmana més, dos jugadors estan al capdavant dels seus respectius grups.

Al grup A, és Adrián de Quart de Poblet el líder indiscutible, ja que està en primera posició amb 9 punts i molt lluny del segon classificat, que és el Moro de Massalfassar, amb 3 punts. El segon i tercer classificat estan empatats a 3 punts i el tercer escaló és per a Enrique de Museros, mentre que tanca la taula classificatòria Fran de Quartell, que encara no sap què és puntuar.

Al grup B, ocorre una cosa semblant, ja que Pasqual de la Pobla és el líder amb 9 punts, seguit de més prop pel segon classificat, Adrián de Museros, amb 5 punts. En tercer lloc trobem Dani d’Alginet amb 3 punts i, per últim, amb sols 1 punt, Ximo d’Almenara.

Els dos jugadors que ocupen el lloc més privilegiat de la classificació han fet els deures aquesta setmana. El jugador de Quart guanyava al seu frontó davant d’Enrique de Museros, mentre que Pasqual, després d’una dura partida, feia el mateix contra Adrián de Museros, rival directe en la classificació. Les altres partides ens han deixat la victòria del Moro, que s’enfrontava a Fran de Quartell i Dani d’Alginet, que sumà una victòria sense jugar davant de Ximo d’Almenara.

Per a més informació punxeu ací.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article