Fem Pilota - Capçalera

Àlvaro de Tibi rebrà l’homenatge més merescut

Àlvaro de Tibi rebrà l’homenatge més merescut a Sella

Ratlles

Javier Cid / Sella.

Com cada primer dimarts d’octubre des de fa més de 100 anys, Sella ret tribut a la pilota al carrer i a la modalitat de Llargues, però aquesta partida de festes serà més especial si cap perquè serà la primera des que Àlvaro de Tibi ens deixara. Per a retre-li homenatge, la seua dona descobrirà una placa amb el seu nom i la línia del traure també tindrà escrit el seu nom per sempre.

A les 11 del matí tindrà lloc la primera partida a llargues en la qual jugaran pilotaris de renom com ara Jan de Murla o Pedro de València de banca. Per la vesprada, a partir de les 16 hores, arribarà l’esperada partida a llargues on pilotaris del nivell de Pablo de Sella, Pere Roc II o Santi de Finestrat jugaran per a fer gaudir el públic i com a especial tribut al gran Àlvaro de Tibi.

A les festes, que amb les partides es donen per concloses, el pregoner ha sigut David Mas, president del CPV Sella i que, com no podria ser d’una altra manera, durant el seu emotiu discurs es va recordar d’Àlvaro. Va recordar com en la partida de l’any passat va guanyar per primera volta en festes de Sella. “Qui ens anava a dir que seria també l’última”, deia David. Serà sens dubte una partida emotiva.

Els millors jugadors de llargues al carrers juguen en unes partides que, com tots els anys, reunirà a centenars d’aficionats que, malgrat ser entre setmana, s’aproparan a la plaça Major per a gaudir d’un gran dia de pilota amb les partides programades però també, sens dubte, amb Àlvaro en el record. Serà un dia de festa, de germanor i de retrobament on moltes persones continuaran amb la tradició dels seus avis de “pujar” a Sella cada primer dimarts d’octubre.

Una temporada més,  gràcies al patrocini d’Hotels SERVIGROUP,  la Comissió De Festes i el Club de Pilota faran possible, amb la col·laboració de l’Ajuntament,  que la tradició es mantinga i continue endavant.
 

Cartell de la partida de festes de Sella. Fotografia: Val Net.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article