elmusa

I Circuit a Llargues ‘La Bolata’. Tot un revulsiu

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Ja estan tancats tots els detalls del nou campionat federatiu i ahir, dimecres, es va celebrar la reunió tècnica entre comitè i representants dels clubs participants per a tancar els detalls.

El circuit comptarà amb els millors equips de la passada lliga de llargues i palma “Trofeu Diputació d’Alacant 2016” que són: el CPV Parcent, el CPV Benimagrell, el CPV Sella, el CPV València, el CPV La Vila Joiosa i el CPV Agost. A més, comptarà amb premis de 200€ a cada partida guanyada i espectaculars premis per al campió i subcampió, 2000€ i 1000€ respectivament.

El campionat se celebrarà per seus i jugaran tots contra tots en 5 pobles diferents: Relleu, Callosa, Poble Nou, Ondara i Xalò. Els quatre millors equips optaran per l’accés a la final al poble d’Orba, on es jugaran les semifinals, localitat on està la base de l’empresa patrocinadora del Circuit “La Bolata”. La final del Circuit se celebrarà a la ciutat d’Alacant, de manera que tancarà el que tothom espera que siga un campionat revulsiu en la modalitat de les Llargues i al món de la pilota valenciana.

Les partides es jugaran el diumenge amb dos partides pel matí i una de vesprada fent una festa de la pilota valenciana al carrer en cada poble.

 Calendari:
 
23/10 30/10 13/11 20/11 27/11 11/12 18/12
RELLEU CALLOSA XALO ONDARA POBLE NOU ORBA ALACANT
 
L’organització ha reservat les dates del cap de setmana del 4, 6 i 8 de desembre per si de cas s’haguera d’ajornar alguna partida per motius climatològics. A més, es deixa lliure el  6 de Novembre perquè són les finals de la Lliga de Perxa 2016, al poble de Castells de Castells, per tal de no llevar-li la importància a cada torneig.

Aquest Circuit comptarà amb els millors de la modalitat; destaca la plana major de les banques: Màlia de Laguar, Àngel de Murla, Pedro de València, Jan de Murla , Sergi Belda d’Agost i Jose Martínez del Campello. Tots els participants comptaran amb uns equips amb moltes ganes de guanyar, ja que, si sempre es vol aconseguir la victòria, quan hi han premis com els d’aquest Circuit, encara més.
 

Representants equips participants I Circuit La Bolata a Llargues. Fotografia: Jordi Climent 

La presentació oficial del Circuit serà el proper dissabte 8 d’Octubre i tindrà lloc a la ciutat d’Alacant, seu de les finals. Alacant celebrarà també una partida de pilota valenciana a la modalitat de palma, el mateix dia, per a commemorar la diada del 9 d’Octubre i, així, tancar amb pilota en viu el gran dia que serà. La partida d’exhibició enfrontarà el CPV Agost i el CPV Sella.

Per part de l’organització, es vol fer un gran acte de presentació per tal de donar el nivell que correspon al gran campionat que viurem i es vol comptar amb la presència de tot el món del joc a ratlles, a més de representants dels pobles participants, pobles col·laboradors i la Federació de Pilota Valenciana.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article