elmusa

Adrián de Quart i Pasqual de la Pobla manen en l’Individual de frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

Després de dos jornades disputades en la categoria especial del Trofeu President Generalitat de Frontó, els favorits ja van copant les primeres posicions en els diferents grups de competició.

Pel que fa al grup A, és Adrián de Quart de Poblet qui lidera la competició amb 6 punts i amb ple de victòries. El passat cap de setmana es va imposar a Fran de Quartell per 41 a 18. L’altra partida d’aquest grup, que enfrontava Moro i Enrique a Massalfassar s’hagué de suspendre quan el marcador reflectia un clar 25 a 7 per al jugador local, amb la qual cosa la partida s’ha d’acabar de jugar quan els jugadors tinguen una nova data tancada. De moment, és Enrique amb 3 punts el segon classificat.

Pasqual de la Pobla de Vallbona és el jugador que mana al grup B amb 6 punts també i després d’aconseguir dos victòries en les dos jornades disputades. Cal destacar el marcador produït aquest diumenge al frontó d’Almussafes, on Dani, el seu rival, arribava als 34 punts i, per tant, es quedava a només un tant de puntuar i llevar-li’n un a Pasqual. Adrián de Museros guanyava en l’altra partida d’aquest grup a Ximo d’Almenara a domicili per un tanteig de 37 a 41, propiciant així el repartiment de punts. En aquest cas, Adrián de Museros és el segon en la classificació amb 5 punts.
 

Pasqual de la Pobla colpeja la pilota durant una partida. Fotografia: FPV.

En la primera categoria hi ha dos jugadors amb ple de punts: Cervera d’Alaquàs al grup A i Jose de Benicarló al grup B. Ambdós són clars favorits a la disputa del títol amb Robert de Beniparrell que, a poc a poc, va agafant ritme després de la seua intervenció quirúrgica i pot arribar amb un bon nivell a la fase final.

Pel que fa a la segona categoria es preveu una competició amb molta igualtat. De moment, ja són tres els jugadors que han aconseguit els sis punts en joc. Al grup A, són Jesús i Edu els que han aconseguit el ple de punts, i es veuran la cara aquesta setmana per determinar qui serà el líder en solitari. Pel que fa al grup B, Andrés és el líder, també amb sis punts.

En allò referent a la tercera categoria, Pedro Bas i Vicent Miquel són els líders del grup A, mentre que al B, Pepe Valls i Alejandro Carrión empaten al capdavant amb 9 punts.

Les categories d’entre setmana continuen la seua marxa amb la disputa estos dies de la que serà ja per a ells la cinquena jornada. En la primera categoria i en el grup A empaten amb nou punts Paco Casares i Higinio Yuste, i, al grup B, mana Julio de Vinalesa amb 12 punts, pels 11 que en té Carlos de Beniparrell.

En la segona d’aquestes categories, empaten en la primera posició del grup A Salva de Foios i Rixar de Meliana, i el grup B està liderat per Zanón de Godelleta. Rafa Alonso és el líder de la tercera categoria d’entre setmana.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article