Fem Pilota - Capçalera

Foios i Marquesat animen la Copa Edicom de Galotxa

Galotxa

Paco Durà / València.

Els equips de Foios i Marquesat han adquirit major protagonisme en la Copa Edicom de galotxa, després de la quarta jornada. En el grup A, Foios ha aprofitat la jornada de descans del Xato-Quart per llevar-li de moment el lideratge. I en el grup B, Marquesat ha donat la sorpresa al guanyar a domicili en la seua visita el líder Montserrat, la qual cosa li dóna una injecció de moral.

Beniparrell venç les Valls-Faura

En la canxa de Beniparrell la partida fou dominada sense problemes pels locals, Julián, Herrera i Toni, que guanyaven 70-35, a Les Valls-Faura, amb Llopis, Martín i Codina, que va ocupar la baixa de Sergio. Això suposava els tres primers punts per als de l'Horta Sud.
 

Julián, jugador del CPV Beniparrell. Fotografia: FPV

Foios s'imposa a Borbotó

En la canxa de Foios, l'equip del poble (Alberto, Samper, Erik i el feridor Juanma) va ser molt superior al de Borbotó (Adrià, Enric i Castelló). El resultat de 70-25 deixava clar que els "foieros" són molt forts a sa casa, on la potència d'Alberto en el bot fa molt de mal als rivals i facilita els quinzes als seus.

Samper es mostrava molt content i deia que "a poc a poc anem a més i podem arribar lluny en la Copa".
 

Alberto del CPV Foios. Fotografia: FPV 

Marquesat sorprèn Montserrat, que lamenta la lesió de Fede

A la canxa de Montserrat es van vore les cares dos clàssics de la galotxa. I no fou bona la jornada per als locals, que van perdre la partida i al jugador Fede, que es notà fortes molèsties en un abductor i hagué de ser substituït pel juvenil Javier quan estaven iguals a 35 tantos. Això, i que a l'equip de Montserrat (Óscar, Carlos, Fede, Javier i el feridor Añó) ningú no tingué el millor dia; els de Marquesat (Pau, Sopetes II, Fernando i el feridor Benja) ho aprofitaren per endur-se els tres punts i així posar-se en el segon lloc de la taula. Primer anà davant Montserrat, 15-5, però després d'una fase prou anivellada fins igualar a 35 tantos, els de Marquesat s'imposaren clarament, 35-70.
 

Equip de Marquesat. Fotografia: Paco Durà 

Albuixec guanyà al cuer Meliana

I en l'altre duel de l'Horta Nord, Albuixec (Samper, Samuel, Margaix i el feridor Carlos) guanyà davant Meliana, que s'enfonsa cada vegada més al darrer lloc de la classificació. Rubén, Ximo i Jesús formen un equip jove, que va bregar prou, però es quedà a un joc de puntuar.
 

Samuel, jugador del CPV Albuixec. Fotografia: FPV 

Classificació:

Grup A.

- 1r: Foios, 8 punts.
-  2n: Chiringuito Xato-Quart, 7 punts.
- 3r: Beniparrell, 3 punts.
-  4t: Les Valls-Faura, 3 punts.
- 5è: Borbotó, 3 punts.

Grup B.

- 1r: Montserrat, 9 punts.
-2n: Marquesat, 6 punts.
-3r: Albuixec, 5 punts.
-4t: Massalfassar, 4 punts.
- 5è: Meliana, 0 punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article