elmusa

Adrián de Museros és líder en el grup B de l’Individual de Frontó

Frontó

PilotaVeu / Almenara.

El Campionat Autonòmic Individual de Frontó – Trofeu President de la Generalitat continuava, dijous, el seu curs a Almenara. La segona jornada de la categoria especial enfrontava, en aquesta ocasió, Ximo d’Almenara i Adrián de Museros. La victòria se la va endur Adrián en un duel molt disputat que va acabar 41 a 37, resultat que permet aconseguir un punt a Ximo pel fet de superar els 35 en el tanteig. Els altres dos punts, dels tres possibles, se’ls anota el de l’Horta Nord per a posar-se al capdavant de la classificació del grup B i compartir les primeres posicions amb Pasqual de la Pobla.

Divendres es juga, a Massalfassar, el duel entre Javi “Moro” i Enrique de Museros a partir de les 20h de la vesprada. Adrián de Quart i Fran de Quartell esperen el seu torn per a dissabte a les 10h del matí al frontó de la localitat d’Adrián: Quart de Poblet. L’última partida de la jornada la disputaran Dani d’Alginet front a Pasqual de la Pobla el diumenge a les 11h a la canxa d’Almussafes.

Els líders del grup A són, ara mateix, Adrián de Quart i Enrique de Museros, però queda molt per jugar en aquesta interessantíssima competició.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article