Fem Pilota - Capçalera

Parcent, poble de pilota. XXV campionat a llargues

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Com bé sabreu molts ja, Parcent és un xicotet poble que està situat a l’interior de la Marina Alta. Pel camí fins arribar al poble destaquen les plantacions de vinyes repartides pels bancals immensos que dominen tota la zona. Però hi ha una característica que també destaca i que és prou comú a molts indrets de la Marina Alta: l’afició a la pilota valenciana.

Parcent, Orba, Xaló, Murla, Vall Laguar i tants altres pobles viuen i gaudeixen de la pilota valenciana. Però Parcent és diferent, hui per hui és un dels nexes que vertebren la pilota valenciana al nostre País. Entre les competicions en què participen i organitzen, hui volem destacar el XXV campionat a llargues Parcent 2016.

Aquest és un torneig organitzat íntegrament pel club de pilota del poble i que suma ja 25 anys de celebració. Participen sis equips, tots anivellats per tal de donar més joc i així fer un torneig més atractiu. Cada equip, segons el nivell de la banca, trau d’una ratlla, la qual cosa fa d’aquest torneig un referent quant a participació i diversió. Amb un total de vint-i-quatre jugadors i dos mesos de competició durant l’època estival, aquest torneig viurà la seua final demà, dissabte 24 de setembre.
 

Final lliga Llargues. Fotografia: FPV 

Enguany, els equips finalistes són els que estan formats per, d’una banda, Moisés, Pere A. Cobos i Cèsar i, de l’altra, Joan, Jhon, Rafa i Vicent. A més a més, la partida és a dotze jocs.

Des d’aquestes línies volem seguir animant els clubs de pilota com el CPV Parcent perquè continuen lluitant, dia rere dia, per la pilota valenciana.

Sort i que guanye el millor.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article