Fem Pilota - Capçalera

Triomf local en la partida de festes de Quart de les Valls

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.

L'equip Kiwa-Quart va celebrar el títol autonòmic de galotxa, amb la partida extraordinària de festes, contra dos professionals de primer nivell: Puchol II i Salva, que formaven  equip amb Àlex i el feridor Miguel Àngel. 

Front els campions jugaven el Moro, el Xato, José Salvador ( substitut del lesionat Guillermo) i el feridor Berbis.

El Moro, tot i que arrossega problemes al muscle, feia el bot majoritàriament amb l'esquerra i trobava la forma d'amagar la pilota. Mentre, el Xato i José Salvador defensaven amb força la seu parcel·la, al temps que Berbis mantenia a ratlla Puchol i Salva.

Amb tot, el rendiment dels professionals anava augmentant de mitjan partida en avant. I fou en aqueix tram en el qual es van veure les millors jugades i s'alçaren prou aplaudiments per a tots els jugadors. El jove Àlex també va fer prou quinzes i va quallar una bona actuació.

A la fi, va guanyar el Kiwa-Quart, 70-60, i poc faltà perquè s'igualara el marcador.
 

El Moro, jugador del CPV Kiwa-Quart de les Valls. Fotografia: Paco Durà 

Abans feren unes partides curtes els alumnes de les escoles de pilota de La Baronia, Quart de les Valls i Massamagrell, dirigits pel monitor Raül Herrera, que van agradar molt als aficionats.

Entre una i altra sessió, l'alcaldessa de Quart féu el lliurament d'una placa a l'equip campió de galotxa en nom de l'ajuntament com a reconeixement a l'èxit del club local.

També el president del club va lliurar sengles distincions a Arturo Bayona, a títol pòstum. Aquesta la va rebre el seu fill Miguel Àngel, jugador de l'equip, molt emocionant, ja que son pare havia sigut gran aficionat i fidel col·laborador del club.

Una altra la va rebre Raül Herrera per la seua trajectòria com a jugador i monitor, en part molt vinculada al club de Quart.

I la tercera la va recollir Puchol I, pare de Puchol II, en record de la seua participació en la mítica partida que van disputar Genovés I i Puchol I en 1980.
 

Protagonistes de la partida. Fotografia: Paco Durà 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article