Fem Pilota - Capçalera

Resum de la primera jornada de l’Individual de Frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

El Campionat Autonòmic de Frontó Individual Trofeu President de la Generalitat continua després que s’haja disputat la primera jornada de les categories especial, primera i segona.

En el grup A de la categoria especial, Adrián de Quart de Poblet s’ha anotat la partida degut a la incompareixença del seu rival, Javi “Moro”, ja que el jugador de Massalfassar arrossega unes molèsties al muscle dret. L’altra partida del grup, que es va disputar entre Enrique de Museros i Fran de Quartell, la va guanyar el primer per un marcador de 41 a 25.

Pel que fa al grup B, Pasqual de la Pobla de Vallbona s’imposava per 41 a 25 al seu frontó davant Ximo d’Almenara, mentre que Adrián de Museros guanyava per 41 a 28 Dani d’Alginet al trinquet de Xest.


Enrique de Museros durant una partida de la primera jornada. Fotografia: FPV.
 
En la primera categoria no fallaven els favorits. En el grup A, s’imposaven, amb els seus envits, Rober de Beniparrell i Vicent Cervera a Vicente Ortiz i Christian Garcia. A més a més, Jose Senar guanyava Iván, ambdós del club Arrea-li Bona de Benicarló.

En la segona categoria es col·loquen com a líders Edu en el grup A i Andrés de Bugarra i Álex Alandes en el grup B. Vicent i Marcelo dominen el grup A de la tercera categoria, mentre que en el grup B, Alejandro de Quart és qui mana.

Així mateix, les categories d’entre setmana encaren ja la quarta jornada. En primera, Paco de Meliana és líder del grup A, mentre que Julio de Vinalesa ho és en el grup B. En el grup A de segona, Rixar, Salva i Carles comparteixen liderat, mentre que Miguel és el líder en solitari del grup B. En la tercera, Rafa Alonso és qui mana amb ple de punts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article