elmusa

A un pas de les semifinals de la XXVII Lliga de Perxa

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

La Lliga de Perxa entra en el moment decisiu de la fase de grups. En totes les categories, encara queden posicions que poden ballar i deixar més d’un equip amb la mel als llavis.

Resultats de 1a categoria:

Mutxamel 3 – 10 Sella (A)           Benimagrell 10 – 8 Benasau        Benasau 2 – 10 Agost

En la màxima categoria, destaca la reacció que ha generat l’equip d’Agost en aconseguir una gran victòria contra Benasau en la partida disputada diumenge, que corresponia a l’aplaçada de la setmana anterior i que situa els de l’Alacantí a un punt dels jocs de privilegi.

El líder, Sella A, ha aconseguit una victòria fàcil davant de Mutxamel que és el cuer del grup i, a falta de dos partides, amb una victòria més, en tindrien prou per acabar líders. Benimagrell, 2n classificat, va vèncer com a local davant de Benasau, que se situa 3r amb les dos derrotes d’aquest cap de setmana.

Resultats de 2a categoria:

Xixona 1 – 10 Campello                Llíber 10 – 1 La Vila Joiosa            Crevillent 5 – 10 Sella (B)

En el grup de 2a, les coses estan completament obertes i qualsevol dels 5 primers té opcions encara de quedar líder de la categoria.
 
 EquipPJPGJFJCPts.
1 CPV Sella 9 5 82 53 18
2 CPV Llíber 8 6 66 50 17
3 CPV El Campello 9 6 76 67 16
4 CPV La Vila Joiosa 8 4 60 53 13
5 CPV Crevillent 8 4 54 60 11
 
Tant Sella com Llíber tenen ja assegurada la seua plaça en les semifinals a falta de concretar la posició a la classificació. El Campello, La Vila Joiosa i Crevillent s’ho jugaran quasi tot la pròxima jornada, en què El Campello i Crevillent s’enfrontaran en un duel decisiu i La Vila Joiosa rebrà, com a local, Sella amb la idea de no dependre d’altres resultats, ja que amb una victòria quasi estarien matemàticament classificats.

Resultatsde3a categoria:

Cocentaina 3 – 10 Sella C             Benimantell 10 – 7 Crevillent                Relleu 10 – 1 Mutxamel   

En el grup de 3a encara queden 4 jornades per disputar-se i, encara que Benifallim, Relleu i Benimantell mantenen certa distància als llocs capdavanters, tot està enlaire fins l’equip de Crevillent, 6é classificat.
 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article