elmusa

Montserrat i Quart consoliden el seu lideratge en la Copa Edicom

Galotxa

Paco Durà / Quart de les Valls.

Els equips de Lanzadera-Montserrat i Xringuito El Xato-Quart han augmentat l'avantatge al cap de la classificació en els dos grups, A i B, de la Copa Edicom de galotxa.

Victòries de Foios i Quart

En el grup A, l'equip de Foios (Alberto, Gavilà, Erik i el feridor Juanma) ha sigut prou superior al de Beniparrell, que ha alineat a Herrera, Julián i Toni. I el resultat per als de l'Horta ha sigut favorable, 70-35.

I en una altra partida, el Xiringuito el Xato-Quart de les Valls, amb Montesa, el Xato, Àlex i el feridor Miguel Àngel, guanyaven els de Borbotó (Adrià, Enric i Castelló), per 70-20. Un resultat que reflecteix el domini de Montesa, el Xato i Àlex, impecables; mentre els de la "pedania" tenien molts problemes per acoblar-se a les dificultats del carrer de Quart, tot i que lluitaren prou i demostraren bones maneres.
 

Montesa, jugador de Quart. Fotografia: Paco Durà 

Montserrat i Marquesat guanyen a domicili

I en el grup B, Montserrat (Óscar, Carlos, Fede i el feridor Añó) s'emportaren els tres punts de Massalfassar (Moro, Carlos i Paco), en guanyar, 35-70. Els visitants foren superiors i els locals, prou minvats per la lesió que arrossega el Moro (pateix una bursitis al muscle), no pogueren fer més. El juvenil Carlos s’hagué de posar al bot pels problemes físics del Moro i així estaven en inferioritat contra un rival que està en bon moment.
 

Equip de Lanzadera Montserrat. Fotografia: Paco Durà 

I a Meliana passà molt paregut. Els locals, Rubén, Ximo i Jesús, poc pogueren fer davant Marquesat (Pau, Fernando i Benja), que dominaven la partida 35-70.

Classificació:

Grup A.
- X.El Xato-Quart, 7 punts.
 Foios, Les Valls-Faura i Borbotó, 3 punts.
 Beniparrell, 0 punts.

Grup B.
- Montserrat, 9 punts.
 Massalfassar, 4 punts.
 Marquesat, 3 punts.
 Albuixec, 2 punts.
 Meliana, 0 punts.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article