Fem Pilota - Capçalera

Puchol II i Lemay, reis de les tres parets

Ambient de gala, remuntada i campionat per a Puchol II i Lemay

Frontó

PilotaVeu / València.

La formació de Vinalesa formada per Puchol II i Lemay s'ha proclamat campiona del XI Trofeu Diputació de València de frontó en la final celebrada diumenge de matí al frontó del Puig després de superar en la final a l’equip d'Almussafes format per De la Vega i Pasqual amb un resultat final d’infart de  41 a 40.

El frontó presentava un ambient de gala i una entrada espectacular i estava de gom a gom com sol passar en aquesta instal·lació en les cites importants.

La confrontació ha sigut intensa i sobretot emocionant. En la primera meitat, la formació d'Almussafes ha dominat amb claredat gràcies a l'efectivitat en la treta de Pasqual, que ha aconseguit un total de tretze punts directes. En aquest tram, els pilotaris que han vestit de blau s'han distanciat en el marcador per  3-14.

Després ha arribat l'equilibri. Lemay s'ha mostrat més eficient en la seua parcel·la, les dues parelles han oferit unes prestacions similars i l'electrònic ha avançat fins al 20-30, favorable per a De la Vega i Pasqual.

A continuació, ha arribat la reacció de Vinalesa, en bona part propiciada perquè Puchol II ha guanyat el seu pols particular amb De la Vega. Ara sí, els intercanvis eren continus i de qualitat i malgrat la igualtat eren Puchol II i Lemay els que aconseguien més tants. I la diferència s'ha reduït fins al 32-34.

El tram final ha sigut espectacular. Els quatre pilotaris han donat la seua millor imatge malgrat la pressió i després de la igualada a 37 s'han succeït els empats a 38, 39 i 40. En el tant definitiu, De la Vega i Pasqual han tingut el traure en el seu poder però han anotat Puchol II i Lemay per a proclamar-se campions.
 

Puchol II i Lemay, reis de les tres parets. Fotografia: Val Net 
 
El lliurament de trofeus ha estat presidit per Toni Gaspar, vicepresident de la Diputació de València. També han participat en l'acte el president de la FPV, José Daniel Sanjuán; l'alcaldessa del Puig, Lluïsa Salvador; l'alcalde de Vinalesa, Julio Martínez, i el regidor d'Esports d'Almussafes, Pau Bosch.

Abans de començar la partida, el pilotari del Puig José Antonio Montesa ha sigut objecte d'un homenatge i ha rebut la placa que lluirà en l'entrada del frontó municipal que des de fa anys porta el seu nom.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article