elmusa

Comença la categoria especial de l’Individual de Frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

Aquest cap de setmana donen el tret d’eixida a les categories especial, primera i segona del Trofeu President de la Generalitat-Campionat Autonòmic de Frontó Individual. Aquesta edició no comptarà amb Alejandro de Paterna que, amb una lesió, no estarà disponible per a defensar el títol aconseguit la temporada passada.

Aquest dijous ja es va disputar la primera partida que va enfrontar Pasqual de la Pobla amb Ximo d’Almenara. El jugador de la Pobla de Vallbona es va endur el primer triomf per 41 a 25.

La resta de partides de la categoria especial són les següents:
- Adrián de Quart de Poblet contra Javi “Moro” (dissabte 17 a les 18.30h a Quart de Poblet).
- Enrique de Museros contra Fran de Quartell (diumenge 18 a les 11.00h a Museros).
- Adrián de Museros contra Dani d’Alginet (dissabte 17 a les 19.00h a Xest).

A més a més, arranquen també aquesta jornada les categories de primera i segona amb jugadors de renom com ara Cervera d’Alaquàs o Roberto de Beniparrell.

Així mateix, la tercera categoria continua aquesta setmana amb la disputa de la seua tercera jornada. Arriben com a líders de les respectives classificacions al grup A Vicent de Carlet, i al grup B Alejandro de Quart de Poblet.

Tanmateix, continuen també les categories que es juguen entre setmana. Els grups de primera estan comandats per Paco de Meliana i Carlos de Beniparrell. En segona, són Voro Verdú i Miguel Juan els que dominen aquestes categories de moment. Pel que fa a l’última categoria d’entre setmana, Rafa Alonso domina amb tres victòries aquesta divisió.

  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article