elmusa

Sabies que Gabrielet va ser massatgista de pilotaires a Borriana?

Sabies Què?

David Sarasol / Borriana.

El passat dilluns 12 de setembre vaig anar a Borriana, la Plana Baixa, per veure les semifinals del III Trofeu Batiste Viñes d’escala i corda professional.

Com faig moltes vegades, entre partida i partida vaig estar parlant amb aficionats de tota la vida que, a més a més, et conten històries molt divertides o curioses.

Així, mentre parlava amb Puchol i Fredi, es va acostar un home major, de nom Gabrielet i d’ofici massagista, per saludar-los. Aquests es van alegrar molt de veure’l i, com no, començaren a contar anècdotes.

Aquesta és la que més em va sorprendre:
“Un dia qualsevol que jugaven contra el Genovés i Eusebio, Gabrielet s’havia jugat mil durets a favor dels de Riola, però la vesprada no era favorable a les travesses i la partida es feia llarga i, a més, els jugadors no li tiraven. Gabrielet es va posar nerviós fins que, fart d’aquella situació, va botar a les lloses amb un coixinet a les mans per jugar a la pilota. La tercera vegada que ho va fer, Eusebio va parar la partida i li va dir: ‘Si tu no la pots tornar amb un coixinet, com vols que ho fem nosaltres amb la mà?”.
 

Bene Vijuescas, Fredi, Gabrielet i Puchol al trinquet de Borriana. Fotografia: D. Sarasol.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article