elmusa

Veterania i joventut per a la final del Trofeu Frontó President de la Diputació de València

Frontó

PilotaVeu / València. 

Durant els mesos d’agost i setembre s’han jugat un total de 6 partides corresponents al XI Trofeu de Frontó President de la Diputació de València. En aquest torneig van començar  6 parelles però solament dues han arribat a la meta, a la classificació per a la gran final.

Adrián II i Adrián III (Ajuntament de Museros); Miguel i Bueno ( Ajuntament de Paterna); Santi de Silla i Moro de Massalfassar (Ajuntament de Xest) i Pere Roc II i Montesa  (Ajuntament del Puig) són els quatre equips que s’han quedat pel camí. Mentre que Puchol II i Lemay ( Ajuntament de Vinalesa) i  De la Vega i Pasqual de la Pobla (Ajuntament d’Almussafes) són els dos equips que jugaran l’esperada final.

No hi ha cap precedent d’aquesta partida, ja que durant la fase regular no s’han pogut enfrontar perquè cada equip estava en un grup diferent, per tant, serà una partida sense un clar favorit.
 

De la Vega i Pasqual jugaran la final contra Puchol II i Lemay. Fotografia: Val Net 

Si ben és cert que els dos equips arriben invictes a la final i que compten les dues partides disputades fins al moment per victòria, també és cert que ambdós equips són la barreja perfecta de joventut i veterania. Lemay i Pasqual, pilotaires cansats de jugar partides d’aquesta envergadura i forjats en mil batalles, donen una gran seguretat i dominen la pilota de tec i les tres parets com ningú. A més, tots dos compten amb un palmarès envejable amb diversos campionats individuals de la modalitat per cap.  D’altra banda, Puchol i De la Vega són dos joves jugadors amb gran eficiència. Un, ja consagrat, com és el de Vinalesa, i l’altre, d’Almussafes, que s’està fent un lloc poc a poc entre els millor i que s’ha criat en la modalitat de frontó amb ganes de jugar i donar-ho tot. L’espectacle està assegurat.
 

Puchol II i Lemay jugaran la final contra De la Vega i Pasqual. Fotografia: Val Net 

El que sí que és segur és que el frontó escollit per a la final, el frontó del Puig, s’omplirà de gom a gom i farà que la partida siga especial amb un ambient càlid i de ganes de festa i bona pilota, cosa que s’està convertint en costum al CPV del Puig, club punter i referent quant a gestió i organització de la modalitat del joc indirecte.

Serà el pròxim diumenge 18 de setembre, quan, a partir de les 12.00h, està anunciada la gran final. Partida entre Puchol II i Lemay contra De la Vega i Pascual. 
 

Cartell de la final. Fotografia: Val Net 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article