elmusa

Interessant jornada de la Lliga a Perxa en 2a i 3a categoria

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

La present Lliga a Perxa Trofeu Diputació d’Alacant compta amb una tercera categoria que sembla de primera, tant pel nivell de molts dels equips com per la lluita de poder que es viu cada cap de setmana.

Aquesta jornada, la 9a, hem tornat a viure duels molt interessants entre els màxims aspirants a estar en les semifinals. D’una banda, Benifallim va guanyar a casa per 10 a 4 davant de Relleu, per la qual cosa es va consolidar com a líder i Relleu es va situar tercer en la lliga. D’altra banda, l’’altra gran partida de la jornada va ser la jugada de Sella contra Benimantell, un altre clar aspirant al títol. Els de Sella van fer de la plaça Major un fortí i aconseguiren una merescuda victòria per 10 a 2. Els altres resultats de la jornada han estat Crevillent 10 – 0 Cocentaina i Mutxamel 2 – 10 Agost.

En 2a categoria, una jornada més, les coses continuen al roig viu.
 
 EquipPJPGJFJCPts
1 CPV Sella 8 4 72 48 15
2 CPV Llíber 7 5 56 49 14
3 CPV La Vila Joiosa 7 4 59 43 13
4 CPV Campello 8 5 66 66 13
5 CPV Crevillent 7 4 49 50 11
6 CPV Xixona 7 0 24 70 0
 
Aquesta jornada ens ha deixat uns resultats que ajusten, encara més, la classificació. Crevillent va guanyar a casa per 10 a 7 la Vila Joiosa, reprenent així el pols a la lliga i presentant la seua candidatura per a les semifinals. Sella va guanyar de forma contundent a Xixona per 10 a 2. Per últim, el duel pels llocs capdavanters de la classificació es va resoldre a favor dels de Llíber per 4 a 10 davant el Campello.

A la màxima categoria, per diferents motius, tan sols s’ha jugat la partida entre Sella i Benimagrell. Fins al moment igualats a punts i, com sempre, un duel interessant per a tots els aficionats de la pilota valenciana. La partida va ser clarament per als de Sella, que dominaren de principi a fi. Jesús i Jordi, acompanyats per un gran feridor com Dani Pérez, van fer que la partida prompte fóra de color roig. A la fi, victòria per 10 a 4 per als de Sella, equip que es configura com a líder provisional, ja que als altres equips encara els falten per jugar les partides aplaçades.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article