Fem Pilota - Capçalera

PilotaVeu destaca com a mitjà de comunicació de referència a les ‘Jornades d’escoles esportives de pilota valenciana’

Món Escolar

PilotaVeu / València.

Les "Jornades d’escoles esportives de pilota valenciana" van servir per fer un recull d’informació sobre la pilota, l’educació referent a ella i les propostes per potenciar aquest esport en un futur pròxim. Tanmateix, aquestes conferències, celebrades els dies 9 i 10 de setembre, també van servir perquè els professionals de pilota, les escoles, els clubs i la federació d’aquest esport coneguen amb major profunditat la labor que fa PilotaVeu com a mitja de comunicació centrat en la pilota.

De la mà de Ricard Sentandreu, coordinador del diari digital PilotaVeu, el públic assistent va tindre l’oportunitat de conèixer com es desenvolupa el diari, els diferents apartats amb què compta, especialment l'apartat de Recursos didàctics, i els col·laboradors que fan possible que aquest projecte únic puga continuar informant dia rere dia d’aquest meravellós esport.
 

Ricard Sentandreu i Neus Cerdà durant la conferència. Fotografia: Ulisses Ortiz.

Així mateix, Neus Cerdà va acompanyar Ricard en la ponència, que va servir per presentar en societat l’esperada animació divulgativa “Pilota valenciana. Guia per a despistats”, un vídeo explicatiu dirigit a aquells valencians i valencianes que encara no coneixen ben bé el nostre esport. Aquesta animació, en la qual col·labora PilotaVeu, es publicarà pròximament al web i estarà a l’abast de tothom també a l’apartat de Recursos Didàctics.
 

Portada del vídeo Pilota valenciana. Guia per a despistats.

Amb aquesta conferència, inclosa en les conclusions de les jornades, es va tancar aquest cicle de conferències en què tots els participants van prendre bona nota dels reptes de futur que té la pilota per davant i es van emplaçar per fer un document conjunt vàlid per a tindre una senda i uns objectius a seguir en els pròxims anys.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article