Fem Pilota - Capçalera

La Copa Edicom de galotxa comença perfilant els equips favorits al títol

Galotxa

Paco Durá / Quart de les Valls.

Després de disputar-se dues jornades de la Copa Edicom de galotxa, dos són els equips que apunten cap al lloc més alt en la classificació: el "Xiringuito" el Xato-Quart de les Valls i Lanzadera-Montserrat, cadascú líder en el seu grup.

Quart guanya el derbi a Les Valls

Al carrer de Quart de les Valls es va viure un apassionant derbi entre els dos equips del Camp de Morvedre. Una partida molt renyida i disputada amb moltes ganes per ambdues parts. El marcador estigué igualat fins als 30 tantos. Després, els locals (Montesa, el Xato, Alex i el feridor M. Àngel) s'avançaren tres jocs, 45-30. 

Però els de Les Valls-Faura (Llopis, Martín i Juanba) mai deixaren de lluitar i molt prop estigueren d'aconseguir un punt. Només es quedaren a un joc, ja que guanyaren els de casa, 70-45.

Gran partida del dos mitgers, el Xato i Martín.També ratllaren prou la resta de jugadors, encara que a Montesa se li notava la manca de ritme després de tres mesos sense xafar el carrer.
 

Equip de Quart. Fotografia: Paco Durà 

Albuixec supera Massalfassar, que sumà un punt

A la canxa d'Albuixec es va veure una partida llarga i molt disputada també, amb una calor sufocant. El Moro, un tant recuperat, començà de punter, però se’l va veure millor i junt a Jorge, Lluis i el feridor Paco, es va endur un punt, encara que els de casa, Samper, Soy, Samuel i el feridor Carlos, que començaren un poc fluixos, van reaccionar en la recta final, quan Samuel entrà més en joc i, per això, guanyaren 70-55.

Meliana compleix a casa davant Montserrat

A Meliana, els locals Rubén, Manel, Ximo i Jesús van ser superats des del principi pels de Montserrat, Carlos, Óscar, Fede, Javi i el feridor Añó, que tingueren avantatge de 5-60. Açò provocà una relaxació dels visitants i els de Meliana aprofitaren el moment per complicar un poc les coses als rivals i prop estigueren de fer un punt, 45-70.

Borbotó "passa per damunt" de Beniparrell

I a Borbotó, la partida fou aclaparadora a favor dels de la pedania, Adrià, Enric i Castelló, que feren 60-0 a Beniparrell, que portaven un juvenil, junt Herrera i Toni, que no la perderen "sabatera" per molt poc, 70-5.

Classificació:

Grup A
 X. El Xato-Quart, 4 punts.
Borbotó, 3 punts.
 Les Valls-Faura, 3 punts.
 Foios, 2 punts.
 Beniparrell, 0 punts.

Grup B
L. Montserrat, 6 punts.
Massalfassar, 4 punts.
Albuixec, 2 punts.
Marquesat, 0 punts.
Meliana, 0 punts.


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article