Fem Pilota - Capçalera

De la Vega i Pasqual completen la final del Trofeu Diputació de Frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

Ja es coneixen els noms dels dos equips que disputaran la gran final del XI Trofeu de Frontó President de la Diputació de València.

Si el passat diumenge 4 de setembre el frontó municipal de Vinalesa va decidir que Puchol II i Lemay foren els primers finalistes després de vèncer per un 41 a 29 a la formació de Pere Roc II i Montesa, ahir, el frontó de Xest va fer el mateix definint al segon finalista.

La partida anunciava que De la Vega i Pasqual, que defenen l’Ajuntament d’Almussafes, s’enfrontarien a Santi de Silla i Moro de Massalfassar, que jugaran com a locals. Del resultat de l’encontre es tancaria el cartell de la final, ja que els dos equips arribaven a la cita empatats a punts.

La partida va estar igualada en tot moment, però finalment la parella formada pel jove De la Vega i un experimentat dels frontons com és Pasqual va aconseguir marcar el ritme de l’encontre i aquests van guanyar la partida per un just 41 a 28.

Ara serà el torn del frontó del Puig, localitat que sempre aposta per la modalitat de les tres parets, que té una instal·lació referent a tot el País i que juntament amb el seu club és un espill on mirar-se quant a gestió i organització.

Serà el pròxim 18 de setembre quan, a partir de les 12.00 hores, s’anunciarà una partida interessant que decidirà els nous reis del frontó valencià. D’un costat, Puchol II i Lemay i, de l’altre, De la Vega i Pasqual, dues parelles que barregen jugadors professionals de l’escala i corda amb un jugador experimentat del frontó i, per tant, asseguraran un bon espectacle al frontó del Puig. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article