Fem Pilota - Capçalera

Va de bo per a les jornades de ‘Les escoles esportives de pilota valenciana’

Món Escolar

PilotaVeu / València.

Aquesta vesprada es donarà el tret d’eixida a les jornades ‘Les escoles esportives de pilota valenciana’ que es duran a terme al complex esportiu La Petxina de València i es prolongaran fins dissabte a les 16.00 hores.

Hui, divendres, s’obriran les jornades a partir de les 16.45, quan tindran lloc les acreditacions i, a partir de les 17.15h, es farà la presentació a càrrec del president de la FPV, José Daniel Sanjuan, el gerent de la FDM, José Luis Berlanga, i el Director de la Càtedra de Pilota Valenciana, Vicent Añó.

Les jornades han sigut organitzades per la Federació de Pilota Valenciana i per la Fundació Esportiva Municipal, amb la col·laboració de la Càtedra de Pilota Valenciana, dins del programa de les Escoles Esportives, que serà el pròleg del dia de la pilota, que se celebrarà, a València, el pròxim diumenge 11 de setembre.

Tractaran qüestions com el projecte esportiu educatiu de les Escoles Esportives de València com a model de gestió i organització; els aspectes educatius i didàctics que caracteritzen la iniciació esportiva; els avanços científics en l’esport aplicats a la pilota valenciana i adaptats a les edats en formació; l’anàlisi de la competició esportiva perquè resulte més educativa; l’existència de realitats com la pilota basca; el programa ‘Pilota a l’Escola’; la presència de les xiquetes en la pilota, o les instal·lacions esportives escolars.

A més a més, PilotaVeu també tindrà la seua participació dissabte a les 15.15h de la vesprada en les conclusions de les jornades amb una presentació breu del web i de l’apartat de Recursos Didàctics a càrrec del coordinador Ricard Sentandreu, que donarà pas a la presentació en societat de “La pilota valenciana. Guia per a despistats”, una animació divulgativa realitzada per Neus Cerdà amb la col·laboració de PilotaVeu que, de segur, deixarà bocabadats a tots els assistents.

Així que hui, divendres, a partir de les 17.30h, va de bo per a les jornades de les Escoles Esportives de pilota valenciana!

Descarrega’t el programa de les jornades
 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article