Fem Pilota - Capçalera

Es presenta en societat ‘La pilota valenciana. Guia per a despistats’

Es presenta en societat l'animació divulgativa ‘La pilota valenciana. Guia per a despistats’

Món Escolar

PilotaVeu / València.

Sols queda 1 dia per a l’inici de les jornades ‘Les escoles esportives de pilota valenciana’, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, la Fundació Esportiva Municipal i la Càtedra de Pilota Valenciana dins del programa de les Escoles Esportives (EEDD) i que tindrà lloc divendres 9, de 17.30h a 21.00h, i dissabte 10 de setembre, de 9.30h a 13.00h, com a pròleg del dia de la pilota, que se celebrarà, a València, el pròxim 11 de setembre.

A les 15.15h del dissabte, després del dinar, tindrà lloc, dintre de les conclusions de les jornades, la presentació en societat de La pilota valenciana. Guia per a despistats. Es tracta d’una animació divulgativa realitzada per Neus Cerdà i que compta amb la col·laboració de PilotaVeu que de segur que deixarà bocabadats a tots els assistents.
 
L’animació es podrà veure en l’apartat de Recursos Didàctics de PilotaVeu, on es presentarà una base d’informació necessària per aprendre més sobre el nostre esport d’una manera segura i guiada.

Així que ja sabeu: si voleu assistir a les jornades no dubteu en inscriure’s de manera gratuïta completant el següent formulari Per inscriure’t> i enviant-lo per correu electrònic a secretaritecnic@fedpival.es.


 
Així que ja sabeu si voleu assistir a les jornades no dubteu en inscriure’s de manera gratuïta Completant el següent formulari Per inscriure’t> i enviant-ho per correu electrònic a secretaritecnic@fedpival.es

Descarrega’t el programa de les jornades
 


Comentaris

Comenta aquest article