elmusa

Espectacle i bon joc en el IV Memorial Bausset a l’Alcúdia

Frontó

PilotaVeu / València. 

El Frontó Municipal de l’Alcúdia va acollir, el passat 2 de setembre, una vesprada espectacular de pilota en el IV Memorial Josep Lluís Bausset i Ciscar. Més de dos centenars de persones es van congregar amb motiu de la commemoració de la mort de l’històric periodista valencià i van gaudir d’unes partides molt entretingudes en una jornada que va concloure amb un sopar presidit pels pilotaris i les filles de Bausset.

La primera partida del memorial la van disputar Salva i Tonyo contra Manolo i Puchol I. Els motors s’anaven calfant davant d’un públic que tenia ganes de divertir-se. El jugador local, Tonyo, i el del Puig, Salva, van acabar imposant-se per 41 a 36 amb un públic entregat al jugador de casa.
 

Jugadors primera partida. Fotografia: Josep Miquel Bausset

La partida principal de la vesprada la van jugar Dani i Lemay contra Julio i Pasqual. El públic assistent va gaudir d’un gran nivell ja que el joc va ser molt disputat davant amb jugades que van deixar patent la qualitat de Lemay i Pasqual. No obstant això, el fet de jugar a un poliesportiu va fer que el joc fos un poc parat i sense massa rebot. Finalment, Dani i Lemay es van emportar una disputada partida en els jocs i van guanyar per un ajustat 41-39.

La jornada es va arrodonir amb un sopar de germanor i commemoració que va comptar amb la presència de les filles de l’homenatjat Bausset i dels pilotaris que van jugar les partides. L’ambient va ser molt agradable i els organitzadors van quedar molt contents amb l’assistència i la qualitat de les partides.
 

Pelayo,  homenatge a Bausset pel seu centenari.   17 d'abril de 2010. Fotografia: Josep Miquel Bausset


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article