Fem Pilota - Capçalera

PilotaVeu també participarà a les jornades ‘Les escoles esportives de pilota valenciana’

PilotaVeu també serà protagonista a les jornades ‘Les escoles esportives de pilota valenciana’

Món Escolar

PilotaVeu / València.

A poc a poc va en augment l’expectació de les jornades ‘Les escoles esportives de pilota valenciana’, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, la Fundació Esportiva Municipal i la Càtedra de Pilota Valenciana dins del programa de les Escoles Esportives (EEDD) i que tindrà lloc divendres 9, de 17.30h a 21.00h, dissabte 10 de setembre de 9.30h a 13.00h, com a pròleg del dia de la pilota, que se celebrarà, a València, el pròxim 11 de setembre.

El nostre web, a més de realitzar difusió prèvia, durant  i posteriorment a l’esdeveniment, també participarà de manera directa a les jornades amb una presentació.

Un dels principals objectius del projecte PilotaVeu és promocionar i difondre al màxim la pilota a nivell escolar i educatiu. És per això que al desembre del 2015 inauguràrem l’apartat de Recursos Didàctics, una base d’informació necessària per aprendre més sobre el nostre esport d’una manera segura i guiada amb informació de qualitat confeccionada per especialistes col·laboradors del mitjà.

La participació de PilotaVeu, que tindrà lloc a les 15.15 de la vesprada amb les conclusions de les jornades,  consistirà en una presentació breu del web i de l’apartat de Recursos Didàctics a càrrec del  coordinador Ricard Sentandreu.

Seguidament, i com a plat fort de la jornada, tindrà lloc la presentació en societat: “La pilota valenciana. Guia per a despistats”. Una animació divulgativa realitzada per Neus Cerdà amb col·laboració amb PilotaVeu, que de segur que deixa bocabadats a tots els assistents.


 
Així que ja sabeu si voleu assistir a les jornades no dubteu en inscriure’s de manera gratuïta Completant el següent formulari Per inscriure’t> i enviant-ho per correu electrònic a secretaritecnic@fedpival.es

Descarrega’t el programa de les jornades
 

  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article