elmusa

Les espases en el més alt en la Lliga de Perxa

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Els màxims aspirants al títol en la Lliga de Perxa 2016 en cada categoria lluiten cada ratlla i cada joc per tal de ser el millor.

En 1a categoria tres són els equips que a estes altures comparteixen el lideratge del grup, Benasau, Sella i Benimagrell que estan igualats amb 14 punts, i es preveu un lluita molt interessant fins al final de la lliga. Castells de Castells tanca les places que donen accés a les semifinals amb 7 punts.

Resultats jornada:
 
CPV Agost-CPV Sella 5-10
CPV Benimagrell-CPV Castells 10-3
CPV Benimagrell-CPV Mutxamel 10-3
CPV Benasau-CPV Castells 10-3
 
En 2a categoria, Crevillent es suma a la lluita per a entrar en les semifinals i, amb la victòria d’aquesta jornada, ja es situa a 3 punts dels llocs privilegiats. El Campello confirma el seu bon estat de forma i després de puntuar en la seua partida contra la Vila es situen líders amb 12 punts, seguits de ben a prop de la Vila i Sella amb 12 punts i Llíber amb 11 punts. Destacar que tant Sella com el Campello tenen una partida més disputada a l’avançar la partida de l’última jornada.

Resultats jornada:
 
CPV Llíber-CPV Sella 10-8
CPV Xixona-CPV Crevillent 4-10
CPV la Vila Joiosa-CPV Campello 10-7
 
Al grup de 3a una setmana més cal destacar els equips de Benifallim, Benimantell i Relleu que continuen en un lluita de poder a poder pel lideratge de la categoria . Aquesta jornada ens ha deixat una molt bona partida entre les formacions de Benimantell 10 – 9 Benifallim. L’equip d’Agost després de vèncer el seu màxim perseguidor, Sella  per 10 a 6, s’han consolidat en el 4t lloc.
 
1 CPV Benifallim 8 6 75 36 19
2 CPV Benimantell 8 7 71 45 18
3 CPV Relleu 7 6 63 39 17
4 CPV Agost 8 4 62 59 13
 
Per últim, aquesta jornada volem destacar un altre gran jugador de la modalitat i que encara continua donant el millor que porta dins jugant a pilota cada cap de setmana, i és Vicente Casanova, “Vicent d’Alcoleja”.
 

Vicent d'Alcoleja. Fotografia: Facebook 

Vicent d’Alcoleja va nàixer el 6 d’Agost de 1974 a la localitat d’Alcoleja, on ha desenvolupat la major part de la seua trajectòria esportiva. A més, ha participat en diferents clubs de pilota, una vegada ja extingida la pràctica de la pilota valenciana al seu poble, com en el CPV Sella, CPV Sant Vicent i, en l’actualitat, en el CPV el Campello.

Actualment participa com a membre dels equips de la 1a categoria del Campello en les lligues de Llargues i Perxa “Trofeu Diputació d’Alacant”.

Vicent és un jugador molt combatiu i sempre ha destacat pel seu joc a la posició de “bolera” a la modalitat de Perxa, aconseguint un títol de campió de la màxima categoria l’any 1992, i un subcampionat l’any 1998. Cal destacar que a més va ser el referent d’una generació de pilotaris que, junt amb Leandro d’Alcoleja, van plantar cara a les totpoderoses formacions de Sella i Benasau que durant els anys ’90 i 2000 van dominar la modalitat.

Cal destacar com molts jugadors amb solera tornen a participar d’una forma activa en diferents clubs de les nostres comarques, tornant a deixar vore la seua qualitat als espectadors i la seua categoria als seus companys, els quals sempre podran aprendre quelcom d’aquestos grans jugadors. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article