Fem Pilota - Capçalera

Puchol II i Lemay a l’espera de rival per a la final del Diputació de València de Frontó

Frontó

PilotaVeu / València.

A falta d’una partida decisiva per definir quin serà el segon classificat per disputar la final del XI Trofeu de Frontó President de la Diputació de València, la parella formada per Puchol II i Lemay jugant per l’equip de l’Ajuntament de Vinalesa  són els primers finalistes.

El frontó municipal de Vinalesa va viure ahir diumenge una partida amb alternatives en el domini del marcador però sobretot amb grans pilotades i punts que avalen la qualitat dels quatre jugadors que han fet front a la insuportable calor i fent passar una bona estona els espectadors.

Allí es citaven l’equip local, format per Puchol II i Lemay contra Pere Roc II i Montesa, parella que defensava l’Ajuntament del Puig.

La formació de Vinalesa s’ha classificat per a la gran final de trofeu després d’aconseguir la victòria per un resultat final de 41-29. Ara, sols els falta saber contra quin equip s’enfrontaran en la final que es celebrarà el pròxim diumenge dia 18 de setembre a partir de les 12.00 hores en la localitat del Puig.

L’altre finalista eixirà de l’última partida que queda, està prevista per al diumenge vinent al frontó de Xest, on De la Vega i Pasqual (Ajuntament d’Almussafes) es disputaran el pas a la final davant la parella local formada per Santi i Moro. Tots dos equips arriben a aquest enfrontament empatats a punts, per tant el guanyador de la partida serà qui acompanye a Puchol i Lemay en la final del Puig.

Més informació fent clic ací. 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article