Fem Pilota - Capçalera

Jornada premonitòria a la Lliga de Perxa

Ratlles

Jordi Garcia / Sella.

Els màxims candidats de cada categoria de la Lliga de Perxa 2016 s’enfrontaran en l’inici de la tornada de la fase de grups.

En 1a categoria es viuran tres partides molt interessants. Agost rebrà l’equip de Sella, sent una de les últimes oportunitats que té l’equip local per tindre opcions en la Lliga. L’altra partida de la jornada serà Castells de Castells contra Benasau, a més, Castells també haurà de jugar la partida aplaçada contra Benimagrell. D’aquestos enfrontaments poden quedar moltes coses clares, tant per a uns com per a els altres.

Tanquen les partides d’aquesta jornada Benimagrell i Mutxamel.

En 2a categoria seran les partides entre Llíber – Sella i la Vila – el Campello les més interessants i on més està en joc ja que segons ha anat l’anada de la fase de grups, aquestos quatre equips són els que més en forma es troben i previsiblement serà un d’aquestos equips el campió. Per últim tindrem la partida entre Xixona i Crevillent.

I en 3a categoria també tindrem partides entre els màxims candidats i millors situats a la classificació. Benimantell i Benifallim jugaran pel lideratge del grup, Agost i Sella jugaran pel 4t lloc i Relleu jugarà contra Crevillent per no perdre el fil dels primers classificats.

Totes partides molt interessants i que de segur produiran variacions a la classificació i valdrà com a prova de foc entre els millors equips de la modalitat de cara a les semifinals.

Enguany, com ja hem anunciat en anteriors articles, les finals es celebraran el primer cap de setmana de novembre, els dies 5 i 6, al poble de Castells de Castells.

Els millors jugadors de la lliga participaran el dia de la pilota

Per últim anunciar que el proper dia 11 de Setembre, dins dels actes de la celebració del Dia de la Pilota, es realitzarà una partida a llargues on participarà, a més de la Selecció Valenciana, un combinat dels millors jugadors de la lliga a llargues i palma, aquesta estarà representada per Àngel Reig, Marc Giner i Sacha Kruithof del CPV Parcent, Jesús Vidal i Jordi Alemany del CPV Sella i Sergi Belda del CPV Agost.

El proper diumenge 4 de Setembre aquestos jugadors més la llista de convocats, que properament presentarà el seleccionador Pascual Sanchis, realitzaran un entrenament al poble de la Nucia. Entre els jugadors a convocar podem destacar a jugadors professionals provinents del joc a ratlles com Santi de Finestrat, Pablo de Sella i Pere Roc II de Benidorm.
 

Pablo Vidal del CPV Sella. Fotografia: Facebook Pablo Vidal 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article