elmusa

Cap de setmana marcat per l’inici de l’Edicom de Galotxa

El Moro serà baixa en l’inici de la Copa Edicom en què el campió Marquesat visita Massalfassar

Galotxa

Paco Durà / València.
 
La XXX Copa Edicom de galotxa, la segona competició en importància del calendari oficial de la modalitat, que la disputen prop d’un centenar d’equips en diverses categories, comença este dissabte amb la visita de l’actual campió, Marquesat, que jugarà en la canxa de Massalfassar en el grup A de primera. Una partida que, en teoria, sembla la més important però la festa no podrà ser completa, perquè el Moro, la màxima figura de la galotxa, que en este torneig torna a defensar la samarreta del club del seu poble, no podrà jugar. Pateix una bursitis al muscle, una molèstia que li ha impedit continuar en la Copa Diputació de frontó i que ara també li restarà participació en la Copa Edicom.
 
Carlos serà el substitut del Moro
 
Per tant, amb la baixa del Moro, el pronòstic es decanta en favor de Marquesat, que acudirà amb els seus titulars de sempre, Pau, Gerardo II, Sopetes II i el feridor Benja. En Massalfassar, l’equip més previsible serà Carlos, que pot ser un bon substitut de Moro, perquè al trinquet ho fa molt bé, Ximo, Jorge i Paco de feridor. Massalfassar té el millor “palmarès” de tots en esta competició, amb tretze títols i de segur que estarà entre els millors.
 
L’altra partida del grup serà Montserrat-Albuixec. Ací serà una incògnita vore el resultat que donen els dos equips, perquè en cap dels dos podrà jugar el “bot” que s’alinea en el Trofeu El Corte Inglés. Ací descansa l’equip de Meliana.
 
Montesa lidera el Xiringuito - El Xato-Quart visita Foios

Pel que fa al grup B, crida l’atenció la partida en la qual Foios rebrà la visita de l’actual campió d’El Corte Inglés. Però en la Copa Edicom el panorama canvia, perquè l’equip Xiringuito-El Xato Quart de les Valls no pot comptar amb el Moro ni Guillermo. I per contra tindrà Montesa, que malgrat la lesió patida en un ull, s’ha recuperat prou i està rendint bé al frontó. Junt a Montesa estaran el Xato, Alex, Juan Antonio, Berbis i Miguel Àngel. Foios és l’actual subcampió de la Copa Edicom i en la seua canxa serà un rival complicat per als de les Valls, encara que els de l’Horta Nord tinguen enguany la baixa d’Aucejo. Jugaran Alberto, Ximo, Tino i Juanma.
 
I en l’altra partida del grup B el campió de la Copa de 2014, Borbotó, visitarà el CPV Les Valls, en la canxa de Faura. Els de l’Horta Nord tenen el mateix equip d’El Corte Inglés, Adrià, Jose i Castelló. I els de les Valls compten amb Llopis, Martín, Sergio, Quico i Juanba. El pronòstic afavoreix els local, ja que en eixa canxa han jugat molt bones partides en altres ocasions, encara que Borbotó no serà fàcil de guanyar.

 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article